Yardım 1.5 milyona araç önerisi

Reaksiyon skoru
68
Aİle arabası olacak biraz modeli yüksek , mümkün olduğunca az yakacak , 0 veya 2. el araç bakıyoruz 2. el. Neler alınabilir marka/model. Bütçe 1.4-1.6 milyon lira.

Bence araç piyasasında en gaddar para bu fiyat aralığı. Bende de şuan araç var satıp bu fiyat aralığında araçlara baktığımda mantıklı araç yok gibi geliyor. Renault kadjar 1.5dci icon önerebilirim ikinci el 2016 2018 model aralığında cam tavanlı bulabilirsin mevcut bende olan aracım memnunum ama trim sesi çok ve konfor yok ama az yakıyor bagajı geniş ve ferah bir araç

Megane4 D segment istiyorsan superb

Aİle arabası olacak biraz modeli yüksek , mümkün olduğunca az yakacak , 0 veya 2. el araç bakıyoruz 2. el. Neler alınabilir marka/model. Bütçe 1.4-1.6 milyon lira.
Geniş bir araba istiyorsan 1.5d citroen c5 aircross

Geniş bir araba istiyorsan 1.5d citroen c5 aircross
o paralara temiz güzel bulamayacak ve maalesef ki adblue var dizellerinde o paralara da bulduğu araç yine yoksa 80 bin 90 bin km de ağır bakımı gelmiş araç olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Megane4 D segment istiyorsan superb
süberb de ilanda kaputtan yemeyen yada 200 bin aşağısı yok bence D segment istiyorsa opel insignia 1.6 CdTI alabilir

o paralara temiz güzel bulamayacak ve maalesef ki adblue var dizellerinde o paralara da bulduğu araç yine yoksa 80 bin 90 bin km de ağır bakımı gelmiş araç olacak

süberb de ilanda kaputtan yemeyen yada 200 bin aşağısı yok bence D segment istiyorsa opel insignia 1.6 CdTI alabilir
Talismanda olabilir

aslında çok güzel bir araç ama piyasası aşırı zayıf ilanlarda da yok zaten adam akıllı ve D segment araç olmasına rağmen arkaları bağımsız değil torsiyon ondan dolayı gerek yok onada. 1.3 TCE lerde de termostat kronik problemi var değmez o paraları bağlamaya

Ben olsam direkt insignia alırdim fakat insanlar yanaşmıyor hiç

C3 aircross
Octavia
Megane 4
508

Ben olsam direkt insignia alırdim fakat insanlar yanaşmıyor hiç
Elektronik arızası çokfazla
Bide şanzıman olarak kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular