Neler Yeni

1.5 MİLYONA KADAR 0. AİLE ARAÇİ ÖNERİSİ

YouSuffer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf
Merhaba arkadaşlar benim bı yakınım yeni engelli raporu aldı ötvsiz araç alabiliyor ani gelişen bir durum olduğu için birikmiş bir paralari yok ve 18 yaşını doldurmadan araç alması gerekiyor (16 ay kaldı) 6 kişilik bir aileleri olduğu için arabanın geniş olmasıni istiyorlar fazla bütçeleri yok vergili haliyle 1.5 milyonu geçmeyen araba önerileri yapar mısınız.

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
EnsarTelli
6 kişilerse d segment 7 kişilk bir suv lazım biraz bakmam gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

aracın 5 kişilk mi olması lazım klasik bir araçmı yoksa arkada +2 koltuk olmalı mı biraz bilgi verir misin ?
dizel mi olucak benzin mi hybrid mi elektirik mi ?

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Semih Liba
Kia Ceed SW , Hyundai Staria, Fiat Croos Wagon terichler olabilir.
Dacia Jogger en güzel tercih olacaktır şahsi fikrim eğer manuel sorun değilse, yurtdışı incelemeleri çok yüksek bir aile aracıdır.
ÖTV'siz araç almak istediğinizde o aralıkta büyük araç oranı az yada B SUVlara yönelmeniz gerek ama onlar bahsettiğim araçlara kıyasla daha düşük hacim kalacaklardır.
Yada yeni yılı bekleyebilirler 2.200m dolaylarına çıkacak üst sınır, ama bu noktada da satın alımla ilgili süreçte değişikliğe gidilebilir 5 yıl sınır 10'a çıkacak diye duyum almıştım. Birikmiş paraları yoksa tabi bu da gereksiz olur Aralık kampanyalarını değerlendirmek daha doğru olur

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,036
İsim
.
Merhaba arkadaşlar benim bı yakınım yeni engelli raporu aldı ötvsiz araç alabiliyor ani gelişen bir durum olduğu için birikmiş bir paralari yok ve 18 yaşını doldurmadan araç alması gerekiyor (16 ay kaldı) 6 kişilik bir aileleri olduğu için arabanın geniş olmasıni istiyorlar fazla bütçeleri yok vergili haliyle 1.5 milyonu geçmeyen araba önerileri yapar mısınız.
Combo Rifter Caddy Courier

YouSuffer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 kişilerse d segment 7 kişilk bir suv lazım biraz bakmam gerek

aracın 5 kişilk mi olması lazım klasik bir araçmı yoksa arkada +2 koltuk olmalı mı biraz bilgi verir misin ?
dizel mi olucak benzin mi hybrid mi elektirik mi ?
5 kişilik benzinli bir araç suv veya sedan düşünüyorlar sadece dertsiz bir araç olması daha iyi olur

Kia Ceed SW , Hyundai Staria, Fiat Croos Wagon terichler olabilir.
Dacia Jogger en güzel tercih olacaktır şahsi fikrim eğer manuel sorun değilse, yurtdışı incelemeleri çok yüksek bir aile aracıdır.
ÖTV'siz araç almak istediğinizde o aralıkta büyük araç oranı az yada B SUVlara yönelmeniz gerek ama onlar bahsettiğim araçlara kıyasla daha düşük hacim kalacaklardır.
Yada yeni yılı bekleyebilirler 2.200m dolaylarına çıkacak üst sınır, ama bu noktada da satın alımla ilgili süreçte değişikliğe gidilebilir 5 yıl sınır 10'a çıkacak diye duyum almıştım. Birikmiş paraları yoksa tabi bu da gereksiz olur Aralık kampanyalarını değerlendirmek daha doğru olur
Teşekkür ederim maalesef birkmis paraları yok araç modelini şimdi bulsalar bile 2025 sonuna doğru almayı planlıyorlar birikim yapabilmek için. Dediğiniz araçları söylerim tekrardan teşekkür ederim (otomatik tercihleridir)

+ Olarak şuana kadar söyledikleri arabalar Ford focus (bütçe yüksek geldi) Toyota Corolla, Volkswagen taigo ve t cross, Dacia Sandero stapway bunlar araçlar hakkında bilginiz varsa iyi ve kötü yanlarını yazarsanız sevinirim

Son düzenleme:

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
EnsarTelli
hocam hepsi h
5 kişilik benzinli bir araç suv veya sedan düşünüyorlar sadece dertsiz bir araç olması daha iyi olur

Teşekkür ederim maalesef birkmis paraları yok araç modelini şimdi bulsalar bile 2025 sonuna doğru almayı planlıyorlar birikim yapabilmek için. Dediğiniz araçları söylerim tekrardan teşekkür ederim (otomatik tercihleridir)

+ Olarak şuana kadar söyledikleri arabalar Ford focus (bütçe yüksek geldi) Toyota Corolla, Volkswagen taigo ve t cross, Dacia Sandero stapway bunlar araçlar hakkında bilginiz varsa iyi ve kötü yanlarını yazarsanız sevinirim
hakkında şöyle bahsedeyim
ford focus düşünmelerine üzüldüm ford artık eski kalitesi yok hepsinde illa bir kronik var 2024 model torneom var ve toros un koltukları bile daha rahat rahatsız bir araç markası artık
ww grubu düşünürse t cross tiguanın compact ve basitleştirilmiş hali dsg şansızmana sahip biraz narin bir şanzıman kroniği çok ama kullanmayı bilir iyi bakarsa uzun yıllar hiçbir problem yaşamaz
Dacia grubunu düşünmesin bile rezil rüsva araçlar
elektirikli düşünürse kia ev3 olabilr iyi bir menzil ve kaliteli bir araba.
bütçe yeterse toyoto corolla olabilir artık eski kalitesi yok biraz plastik kokusu var arka koltuğa 180 den uzun biri zor otutur ama 10 yıl tık demez öylesine sanayi düşmanı bir araçtır
en iyi tavsiyelerim şunlar olur aslında
WW T-CROSS
ALFA ROMEO JUNİOR IBREDA şuanlık fiyatı 1m650k ama o zamana belki indirim falan olursa kaçırılmaz
TOYOTA COROLLA
CİTROEN C4X
CİTROEN C3 AİRCROSS
OPEL GRUBUNA YANAŞMA
HYUNDAİ BAYON
PEUGEOT 308
BU araçlar dışında yanaşabileceği araç yok fiyat dahilinde bana göre en iyi araçlar bunlar sanayide parçası bulunur sıkıntı çıkarmazlar
çok sanayi yüzüde görmezler

YouSuffer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam hepsi h

hakkında şöyle bahsedeyim
ford focus düşünmelerine üzüldüm ford artık eski kalitesi yok hepsinde illa bir kronik var 2024 model torneom var ve toros un koltukları bile daha rahat rahatsız bir araç markası artık
ww grubu düşünürse t cross tiguanın compact ve basitleştirilmiş hali dsg şansızmana sahip biraz narin bir şanzıman kroniği çok ama kullanmayı bilir iyi bakarsa uzun yıllar hiçbir problem yaşamaz
Dacia grubunu düşünmesin bile rezil rüsva araçlar
elektirikli düşünürse kia ev3 olabilr iyi bir menzil ve kaliteli bir araba.
bütçe yeterse toyoto corolla olabilir artık eski kalitesi yok biraz plastik kokusu var arka koltuğa 180 den uzun biri zor otutur ama 10 yıl tık demez öylesine sanayi düşmanı bir araçtır
en iyi tavsiyelerim şunlar olur aslında
WW T-CROSS
ALFA ROMEO JUNİOR IBREDA şuanlık fiyatı 1m650k ama o zamana belki indirim falan olursa kaçırılmaz
TOYOTA COROLLA
CİTROEN C4X
CİTROEN C3 AİRCROSS
OPEL GRUBUNA YANAŞMA
HYUNDAİ BAYON
PEUGEOT 308
BU araçlar dışında yanaşabileceği araç yok fiyat dahilinde bana göre en iyi araçlar bunlar sanayide parçası bulunur sıkıntı çıkarmazlar
çok sanayi yüzüde görmezler
Dostum çok teşekkür ediyorum yardımın için ww şanzıman hakkında nasıl sorunlar yaşanıyor yaşanmamasi için nasıl kullanılmasi gerekiyor birde Kia ceed hb hakkındaki ne düşünüyorsun teşekkürler

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
EnsarTelli
Dostum çok teşekkür ediyorum yardımın için ww şanzıman hakkında nasıl sorunlar yaşanıyor yaşanmamasi için nasıl kullanılmasi gerekiyor birde Kia ceed hb hakkındaki ne düşünüyorsun teşekkürler
hocam öncelikle ww şanzımanları narindir kalkarken önce frene basıp vitese geçmeli sonra el frenini indirmeli ve aşırı zorlamadan kullanmalısınız
durduğunuz zaman önce el frenini çekmeli sonra n yalıp sonra p ye almalısınız biraz uğraştırıcı anlayacağınız ama kullanmayı bilene çok kaliteli şanzımandır atiktir
kia ceed i önermeme sebebim onu alacağına 308 al biri adam akıllı fransiz psa grubunun babalarından bir ürün, diğeride giriş segment bir araç hyundai i20 ile aynı bi fark yok aynı, marka logoları harici herşeyleri aynı

WW şanzıman sorunları 1 araç 2 viteste kalkıyor her seferinde zorluyor
2 direk şanziman dağılıyor komple şanzıman değiştiriyosun

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Heisenberg
1.5 milyon ile dolu paket ticarilere bakabilirler. Örn: Toyota Proace City, Berlingo, Rifter gibi.
Suv düşünürlerse Mokka, Crossland gibi küçük kompakt suv sınıfındaki araçların sıfır hallerini alabilirler.
Sedan sıfır olarak Toyota corolla şu an kampanyalı 1.390.000 gibi bir fiyata.

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
EnsarTelli
rifter allure alınabilir
proace city nin iç plastik kalitesini beğenmedim ben sert ve kalitesiz hissettiriyor
mokka ve crossland önermeme sebebimde onun yerine alınabilecek daha güzel araçların olması mesela ev3
Yada e2008
yada t cross var yani

YouSuffer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf
1.5 milyon ile dolu paket ticarilere bakabilirler. Örn: Toyota Proace City, Berlingo, Rifter gibi.
Suv düşünürlerse Mokka, Crossland gibi küçük kompakt suv sınıfındaki araçların sıfır hallerini alabilirler.
Sedan sıfır olarak Toyota corolla şu an kampanyalı 1.390.000 gibi bir fiyata.
Teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Selim AKIN
Dostum ötv muaf bir şekilde ticari araç alınması büyük bir hata olur çünkü ticari arabalar %10-15'lik ötv diliminde. Yani ötv muaf alacağın zaman o kadarlık bir indirim olacak. Önümüzdeki sene alınacakmış araba. Bu durumda ülkemizde yeni yılda satışa başlayacak olan 7 koltuklu opel frontera'yı önerebilirim çünkü %80'lik ötv diliminde olacak. Eğer fiyatı 2290 altında olursa (araba fiyatı/1.8) yaparak ötv muaf ödenecek tutarı hesaplayabilirsin.

Not: Umarım başlangıç paketi 1.5 milyon civarlarında olur.

Top Bottom