Neler Yeni

1.5k %75 klavye önerisi.

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Umut
Bütçe
1500
1.5k bütcem var %75 mekanik klavye arıyorum. Mouseda ajazz olduğundan dolayı klavyede ajazz olursa güzel olabilir.

Bu ikisini uyguna buldum zaten sitede ilk alışverişime özel 6 dolar indirimim var ama F tuşları olmadığından dolayı emin olamadım fazla kısayol öğrenmek istemiyorum.

Bu baya hoşuma gitti ama biraz pahalı bu sitede.Tekrar temuya gelirse veya ajazzın sitesindede desteğe yazınca gümrüğe takılmasın diye fiyatı düşük gösterebiliyosa ajazzın sitesinden bir indirimde almayı düşünüyorum. Güzel indirim yapıyorlar.
Sizin bir öneriniz varmı?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Uğur Çam
Vergisiz fiyatı bu

İgito

80+ Bronze
1.5k bütcem var %75 mekanik klavye arıyorum. Mouseda ajazz olduğundan dolayı klavyede ajazz olursa güzel olabilir.

Bu ikisini uyguna buldum zaten sitede ilk alışverişime özel 6 dolar indirimim var ama F tuşları olmadığından dolayı emin olamadım fazla kısayol öğrenmek istemiyorum.

Bu baya hoşuma gitti ama biraz pahalı bu sitede.Tekrar temuya gelirse veya ajazzın sitesindede desteğe yazınca gümrüğe takılmasın diye fiyatı düşük gösterebiliyosa ajazzın sitesinden bir indirimde almayı düşünüyorum. Güzel indirim yapıyorlar.
Sizin bir öneriniz varmı?
ak820 pro kullanıyorum aylardır çok memnunum gift switch olanı var bende yazma hissiyatı olsun duruşu kalitesi olsun çok iyi ama senin bütçene bu klavyelerin hiçbirisi girmiyor vergi vs eklenicek çünkü

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gurkanpiro

80+ Platinum
% kaç vergi ekleniyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu siteden alırken desteğe yazınca gümrükte takılmasın diye fiyatı düşük gösteriyolarmış ondan dolayı bu siteden bakıyorum.Gümrüğün ne olduğunu tam bilmiyorum ondanmı bahsediyosunuz?
evet ondan bahsediyorum eger gerçek fiyatını ögrenirlerse geçmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erkan
Aula f75 Trendyol var hepsi burada var n11 var 3 taksit amazonda var git oradan al ak820 pro var amazonda vâr n11 var

% kaç vergi ekleniyor?

Bu siteden alırken desteğe yazınca gümrükte takılmasın diye fiyatı düşük gösteriyolarmış ondan dolayı bu siteden bakıyorum.Gümrüğün ne olduğunu tam bilmiyorum ondanmı bahsediyosunuz?
56 dolar 600 TL vergi 100 kargo bedeli zaten 1900 TL 56 dolar 600 TL vergi eee 2500 3000 TL ye Türkiye'den al 3 taksit

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Muhammed efe
Peki ödemezsek iade etme gibi seçeneğimiz varmı?
Kargo için 10 dolar alıyorlar ve iade sonucuda muhtemelen geri gittiği içinde kargo ücreti keserler. Burdan oraya daha pahalıya gideceği için 30 dolar civarı zararın olur. Kargo parasını vermiyorlar. Kargoyu kimse cebinden karşılamaz.

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Umut
Peki öneriniz varmı yoksa temuya aula f75 veya ak820 pro gibi yeni bir şey gelmesinimi beklemeliyim?

Top Bottom