1.5m - 1.7m hangi arabayı almalıyım

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,028
1.5m - 1.7m arasına araba bakıyoruz genelde 2-3 kisilik bi aileyiz cok kalabalık kullanmayıcaz düsük km temiz araba önerileriniz var mı aklımdaki modeller arac bunlar elektrikli de olabilir oturdugum apartmanda şarj istasyonları var

BYD Atto 3
BYD Seal u ev (bütceyi asıyor ama kredi cekebilirim)
DS4
Tiggo 8 Pro
Omoda 5

Son düzenleme:
1.5m - 1.7m arasına araba bakıyoruz genelde 2-3 kisilik bi aileyiz cok kalabalık kullanmayıcaz düsük km temiz araba önerileriniz var mı aklımdaki modeller arac bunlar elektrikli de olabilir oturdugum apartmanda şarj istasyonları var

BYD Atto 3
DS4
Tiggo 8 Pro

BYD Atto 3
DS4
Tiggo 8 Pro
Omoda 5
skoda superb veya formentorda bakabilirsiniz

valla istanbul cok uzak kalıyor ama satılmazsa iyi fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam c5 hakkında bilgim 0 nasıldır

BYD Atto 3
DS4
Tiggo 8 Pro
Omoda 5
Bence elektriğe kabulseniz 0 olarak mg4 tavsiye ederim binmedim denemedim ama yurtdışı yorumları baya iyi. Ds4 yine iyi ama yabancı yorumlardan en azından okursanız o kadar da iyi bir araba olmadığını görürsünüz.

Sedan klasmanında zaten klasikler belli saymıyorum bile.

Suv olarak tiggo 8 pro düşünmüssünüz kesinlikle gideri var çin markası olsa bile şans verilebilir. Onun dışında şu video da az çok yardımcı olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,522
Üyeler
185,278
Son üye
huseyincokal
Geri