1.5M Araba önerisi??

Focus iyi araba, bu paraya megane 4 alınıyorsa focus da alınır en azından yol tutuşu ve yakışıklılığı var baya geniş bir araba megane a oranla. Dediğim gibi Alfa tonale de alınabilir 1.3 veya 1.6
Çok sevemedim 1 defa bindim Megane daha rahat gibi

Çok sevemedim 1 defa bindim Megane daha rahat gibi
megane alt takım sayesinde Daha rahat evet, virajlarda dezavantaj yaratıyor ama bu durum. Focusun alt takımı daha sert ve gergin olduğu için konfor oranı megane kıyasla biraz daha düşük. Ama yol tutuşu açısından iki aracı kıyaslamak imkansız. İkisini de uzun yolda deneyimledim focus 180km hız ile otoban virajlarında güven veriyor ama megane 150’den sonra biraz daha gezinmeye başlıyordu. İkisi denk arabalar ikisi de alınabilir bence tamamen kişiye bağlı

megane alt takım sayesinde Daha rahat evet, virajlarda dezavantaj yaratıyor ama bu durum. Focusun alt takımı daha sert ve gergin olduğu için konfor oranı megane kıyasla biraz daha düşük. Ama yol tutuşu açısından iki aracı kıyaslamak imkansız. İkisini de uzun yolda deneyimledim focus 180km hız ile otoban virajlarında güven veriyor ama megane 150’den sonra biraz daha gezinmeye başlıyordu. İkisi denk arabalar ikisi de alınabilir bence tamamen kişiye bağlı
Uzun yola çıkmadım al sat için almıştık ikisinide şehir içi meganı sevdim uzun yolu bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,374
Üyeler
183,829
Son üye
Fur0120
Geri