1.5m sportif araba önerisi

Şehirdeki eksperleri araştır internetten. Onları araştırıp, yorumlara bak. Satıcının önerdiği ya da gel ben seni götüreyim dediği yere götürme. Tanıdığı falan olur dolandırmaya kalkarlar güvenme.
hocam motorun yorgunlugunu vs nasıl anlayabilirim sesi vs belli eder mi kendim sürüş yapsam mesela anlar mıyım

1500 milyon verip 10 yaşında araba almak anlamsız 2023-2024 astra al full paket yada golf

dostlar selamlar 1.5m civarı araba bakıyorum sportif bi araba olsun istiyorum öncelikle suan mercedes cla 200 amg cok hoşuma gitti sizce nasıldır 13 14 15 modelleri var sahibindende muadili arabalar mercedeste audi bmw gibi markalarda nedir 1.5m civarında siz olsanız ne düsünürdünüz cla200amg üzer süspansiyonu sert diye baya yorum gördüm ama hani bi köy connecti kadar yoktur herhalde
z4

dizeli mi benzinlisi mi iyidri hocam paket olarak full olanı nası anlarım
Harman kardon, koltuk ısıtma, nbt, hayalet ekran, elektrikli hafızalı koltuk bunlardan bir kacı varsa dolu sayılır.
Dizel motorları daha iyi ama 2.0 motor olduğu için pahalı.

Aynı paraya benzinlisi 100-120bin km denk gelirken dizeli 180-200km de denk geliyor mesela

Harman kardon, koltuk ısıtma, nbt, hayalet ekran, elektrikli hafızalı koltuk bunlardan bir kacı varsa dolu sayılır.
Dizel motorları daha iyi ama 2.0 motor olduğu için pahalı.

Aynı paraya benzinlisi 100-120bin km denk gelirken dizeli 180-200km de denk geliyor mesela
bmw mi seçerdiniz 200amg mi hocam benzimli alıcam alırsam amg yi

bmw mi seçerdiniz 200amg mi hocam benzimli alıcam alırsam amg yi
Bahsettiğin model CLA200 olmalı, benim bahsettiğim F30.
F30 C serisinin rakibi CLA bi alt klasmanda kalıyor.
C serisi diyorsanız zevke göre C de alınır F30 da alınır Audi A4 te alınır.
Ama CLA ara model olduğu icin ya f30 tercih ederdim ya da C kasa. Zevk meselesi ben CLA görünüşünü sevmiyorum A kasadan bozma olduğunu hissediyorum.

10 yaşında bir araba metal yorgun teknoloji geri ve cla çok kötü görüntüsü hariç berbat.f30 feleğin çemberinden geçmemiş olanını bulmak bir mucize .para sizin para bende 22-23 yaşlarındayken bmw merso kovaladım sonra gittim full golf aldım sonra astraya geçtim çok memnundum her ikisindende

Bahsettiğin model CLA200 olmalı, benim bahsettiğim F30.
F30 C serisinin rakibi CLA bi alt klasmanda kalıyor.
C serisi diyorsanız zevke göre C de alınır F30 da alınır Audi A4 te alınır.
Ama CLA ara model olduğu icin ya f30 tercih ederdim ya da C kasa. Zevk meselesi ben CLA görünüşünü sevmiyorum A kasadan bozma olduğunu hissediyorum.
hocam cokda para cıkmak istemiyorum 1.6 olur olsa olsano paralara üst model arac bulabilir miyim ki bulsamda cok riski olmaz mı cla 200 amg ye göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 yaşında bir araba metal yorgun teknoloji geri ve cla çok kötü görüntüsü hariç berbat.f30 feleğin çemberinden geçmemiş olanını bulmak bir mucize .para sizin para bende 22-23 yaşlarındayken bmw merso kovaladım sonra gittim full golf aldım sonra astraya geçtim çok memnundum her ikisindende
hocam valla sizde yasamıssınız o duyguyu bende istiyorum cok mu kötü olur cla 200amgsi her seyiyile hosuma gitti baya fazla hani o kmtüyse bile ne alabilirim bu paraya bu araba gibi önerilenlerden baska

Son düzenleme:
Leon al 1.4EcoTsi veya 1.5EcoTsi beni dinle makyajlı 2017 ve üstü

Geri