Elimdeki parayı değerlendirmek için boşta beklerse hergün değer kaybediyo en azından arabaya bağlıyım diye düşündü yoksa hiçbi sıkıntım yok çok güzel araba
Elimdeki parayı değerlendirmek için boşta beklerse hergün değer kaybediyo en azından arabaya bağlıyım diye düşündü yoksa hiçbi sıkıntım yok çok güzel araba
Mesaj otomatik birleştirildi:
A4 iç tasarımı çok hoşuma gitmiyor araç premium d segment olmasına rağmen rasarımı passattan kötü bence ve ebatlarıda küçük
Araç piyasasından uzun süredir haberim yok aracı 1 yıl önce aldım hasar kaydı vs yok tamamen orjinal 160.000km de üstüne biraz daha ekleyip farklı bir araç almayı düşünüyorum üstüne 50 60 k civarı bi ekleme yapabilirim önerileriniz ne olur? Ve aracımın ederi nedir?
Bizzat bindiğim bir araba. Paket olarakta aynıydı. Araba baya baya performanslı tabii yakıtı bilmiyorum ama beni sağ koltukta bile baya baya tatmin etti.
Motor olarak baya baya iyi kökeni 1.6 132 hp olan motor.
Plastik parça değişen sayılmaz ki hocam. Tramere takılmazsa önemsiz olacağını düşünüyorum. Tabi haklısınız neden daha temizi varken bunu alasın dersen hak veriyorum. Ama örnek olarak ilan attığını düşünüyorum bende ilan atarken örnek atıyorum bazen arabalara hiç bakmıyorum dahi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paket olarak bilgi verseydin keşke .
Bu yaşta bu kilometreden comfortline paket 530-550 civarı giden bir piyasaya sahip
Highline olanlar 575-650 civarı ve daha uçuk kaçık fiyatlara sahipler . İyice araştırmanı öneririm ve ortalama bir fiyat bulacağına eminim.
Satılık Renault Talisman fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!
www.sahibinden.com
Renault diye kestirip atmamanı ve incelemeni öneririm gayet güzel araçlar. Örnek bir ilan attım daha temiz daha uygun modelleri var
4 Kontrol sistemine bitiyorum
Pek temizi bulunmasa da superb bakabilirsin .Yukarı atılan gibi her yönden tatmin edici A4 bakabilirsin .Bütçe olarak altında kalır ama station wagon leon bakabilirsin. İnsignia , octavia , cla serisi gibi modellere de bakabilirsin. Daha çok ne isteklerin var bilmediğim için genel bir şey söyledim
Bizzat bindiğim bir araba. Paket olarakta aynıydı. Araba baya baya performanslı tabii yakıtı bilmiyorum ama beni sağ koltukta bile baya baya tatmin etti.
Motor olarak baya baya iyi kökeni 1.6 132 hp olan motor.
Aynen performansı çok iyi ağır sayılabilecek bir arabayı ciddi derecede yürütüyor. Yakıtı ise içiyor tabiri caizse. Şehir içi 10 lt altına düşmek pek mümkün değil.
Araç piyasasından uzun süredir haberim yok aracı 1 yıl önce aldım hasar kaydı vs yok tamamen orjinal 160.000km de üstüne biraz daha ekleyip farklı bir araç almayı düşünüyorum üstüne 50 60 k civarı bi ekleme yapabilirim önerileriniz ne olur? Ve aracımın ederi nedir?
Arabanızın kaç para edeceğini arabam.com aracılığı ile hemen öğrenin. Aracınızın marka, modelini ve model yılını girin arabanızın değerini hemen öğrenin
www.arabam.com
Hocam bu linkten hem kendi arabanızı hemde almak istediğiniz arabanın fiyat ortalamalarını görebilirsiniz. 3 aşağı 5 yukarı fiyatlar doğru. Bizde 2016 comfortline var piyasayı az çok biliyorum 550K civarında gidecektir sizin araba.