Öneri 1.7M-1.8M Civarı SUV Araç Önerisi

Vulgar

80+
Reaksiyon skoru
125
Bütçe
1700000
Selamlar dostlar başlıkta yazan bütçede bir suv araç almayı düşünüyorum.
Şu anda Qashqai 1.5 dCi Midnight Edition-Platinum Premium Pack ve UEFA Şampiyonlar Ligi Edition modellerini alabilirim gibi geliyor.
Araç daha çok şehir içinde kullanılacak ve otomatik vites düşünüyorum.
Qashqai modellerini tavsiye eder misiniz ya da başka bir öneriniz var mı acaba?

Tiguan veya T Roc varken bakmazdım şahsen Qashqai'ye.

Arabalardan pek anlamıyorum hocam,tiguan veya t rocun hangi modelini tavsiye edersiniz ve neyden dolayı açıklayabilir misiniz?
1.5 TSI Motor. Tiguanda 2020 civarı, T Roc da 2022-2023.

ben olsam mesela asla t roc almam gider baska markadan c suv alirim sirf volkswagen olsun diye b sinifi bir arabaya binmem. eger sorunsuz olsun istiyorsan motor olarak 1.6 puretech sanziman olarak da eat8 kombinasyonunu tutturman lazim. bu kombinasyonda alabilecegin araclar 3008 ve c5 aircross olur. volkswagen tiguan da alabilirsin 1.5tsi ve dsg sanzimanla cunku onun sanzimani da islak kavrama diye biliyorum o da sorunsuz olacaktir ama digerlerine nazaran fiyat daha yuksek olacaktir bir de kol gibi vites kolu olacak cok eski bir tasarim ne yazik ki.

Tiguan ya da sportage

Qashqai neden genel olarak hiç tavsiye edilmiyor spesifik bir neden var mı acaba?

önereceğim tonale, formentor, hrv, tuscon sportage bulabilirsen 1.5 karoq ta olabilir ama ben bu seçenekler arasında tonale fermantor arasında olurdum tasarım olarak iç ve dış daha hoşuma gidiyor sonrasında sportage
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Qashqai neden genel olarak hiç tavsiye edilmiyor spesifik bir neden var mı acaba?
Güzel aslında kötü değil ama 1.5 leri 3 silindir ben 3 silindir motorlara suvlarda sıcak bakmıyorum, 1.3 leri 4 silindir alınabilir ama diğer araçlar tasarım olarak daha hoş duruyor.
Birde japon grubu araçlarında CVT şanzıman var daha sorunsuz ama sürüş zevki olarak diğerleri gibi değil

önereceğim tonale, formentor, hrv, tuscon sportage bulabilirsen 1.5 karoq ta olabilir ama ben bu seçenekler arasında tonale fermantor arasında olurdum tasarım olarak iç ve dış daha hoşuma gidiyor sonrasında sportage

Güzel aslında kötü değil ama 1.5 leri 3 silindir ben 3 silindir motorlara suvlarda sıcak bakmıyorum, 1.3 leri 4 silindir alınabilir ama diğer araçlar tasarım olarak daha hoş duruyor.
Birde japon grubu araçlarında CVT şanzıman var daha sorunsuz ama sürüş zevki olarak diğerleri gibi değil
Hocam şu ilana bir bakabilir misiniz sizce kötü mü?

Aracın teknik detaylar kısmında 4 silindir olduğu yazıyor yanlış bilgi mi?

Son düzenleme:
attigin qashqai cok guzel duruyor ancak o paraya daha yeni arabalar arabilirsin. senin attigin kasa da yeni kasasi da cok hosuma gidiyor qashqainin. arkadasin dedigi gibi cvt sanziman sorunsuz ama ben senin yerinde olsam daha guncel bir araba bakardim

troc sence qasqaının rakıbı mı? biri b segment diğeri c segment. Araç hakkında bilginiz yoksa öneri vermeyin. troc rakibi juke
T Roc B segment mi :d önce kendin öğren la balbakağı.
T Roc'un bagajı daha büyük, yükseklikleri aynı, daha geniş, sadece daha kısa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,612
Üyeler
188,963
Son üye
samet2534
Geri