Onurkotlutok05
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 7,692
Buyuk ihtimalle her gün 60 km civarı yapılacak oldugu için az yakan sıfır bir araç istiyorum
Sarj edilebilir hibrid mi Mild hybrid mi ?Buyuk ihtimalle her gün 60 km civarı yapılacak oldugu için az yakan sıfır bir araç istiyorum
Hangisi daha avatajlidir hocam farklarını bilmiyorum ama sitede şarj ünitesi varSarj edilebilir hibrid mi Mild hybrid mi ?
Hocam şarj edilebilir hybrid genelde 60-80km arasında sadece elektrikle kullandığın araçlarıdır. Normal hybrid ise motora destek amaçlıdır biri o 80km sadece elektrik yakar ve hiç brnzin harcamaz diğeri ortalama 4-5lt 100/km yakıt tüketirHangisi daha avatajlidir hocam farklarını bilmiyorum ama sitede şarj ünitesi var
İkisi de mantıklı geldi bu fiyat bandında hangi seçenek ile daha performanslı ve konforlu araba var ise benim için çok fark etmezHocam şarj edilebilir hybrid genelde 60-80km arasında sadece elektrikle kullandığın araçlarıdır. Normal hybrid ise motora destek amaçlıdır biri o 80km sadece elektrik yakar ve hiç brnzin harcamaz diğeri ortalama 4-5lt 100/km yakıt tüketir
Hocam açıksa sıfır olarak bu fiyata sıfır bulamazsın ya ikinci el alırsın yada klasik bir arabaİkisi de mantıklı geldi bu fiyat bandında hangi seçenek ile daha performanslı ve konforlu araba var ise benim için çok fark etmez
Alınacak bir araba değil plastik kalitesi dış malzemesi olsun çok kalitesiz ve o kadarda yakıtı tasarufflu değil hala 6 lt civarı yakıyorCorolla Cross. Bayiden alabilirseniz tabi
Yaklaşık 1 ay deneyimledim Corolla cross önermemHocam açıksa sıfır olarak bu fiyata sıfır bulamazsın ya ikinci el alırsın yada klasik bir araba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınacak bir araba değil plastik kalitesi dış malzemesi olsun çok kalitesiz ve o kadarda yakıtı tasarufflu değil hala 6 lt civarı yakıyor
Yani hocam bu fiyata zaten efsanevi şeyler beklemiyorum malzeme kalitesi falan dayanabilir derecede olsa yeterli. Bu para kazanması zor harcaması kolay o olsun bu olsun derken 2.5 3 oluyor eli yüzü düzgün arabalarHocam açıksa sıfır olarak bu fiyata sıfır bulamazsın ya ikinci el alırsın yada klasik bir araba
Alınacak bir araba değil plastik kalitesi dış malzemesi olsun çok kalitesiz ve o kadarda yakıtı tasarufflu değil hala 6 lt civarı yakıyor
Yaklaşık 1 ay deneyimledim Corolla cross önermem
Hocam bu fiyatlarda alacağınız bir hybrid ilerde çok büyük sorunlar açabilirYani hocam bu fiyata zaten efsanevi şeyler beklemiyorum malzeme kalitesi falan dayanabilir derecede olsa yeterli. Bu para kazanması zor harcaması kolay o olsun bu olsun derken 2.5 3 oluyor eli yüzü düzgün arabalar
Hybrid konusunda en güvenilir araçlardan degil mi corolla Hocam yoksa yanlış mı biliyorumHocam bu fiyatlarda alacağınız bir hybrid ilerde çok büyük sorunlar açabilir
Hocam öyle lanse ediliyordu ama son zamanlarda çok fazla arıza vermeye başladı ve servislerin hybrid konusunda çokta bilgisi yok. Özellikle Toyota önermem Toyota da hatasını kabul ediyor hem elektrikli araçlar için hemde hybrid içinHybrid konusunda en güvenilir araçlardan degil mi corolla Hocam yoksa yanlış mı biliyorum