ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
Fiyat bana baya iyi geldi akakçede güncel fiyat 3.300 küsür yazıyor en düşük tabi satıcı amazon germany garantisi var mı bilmiyorum o yüzden de
yokBu fiyat aralığında daha iyisi var mı acaba 750w için
güzel fiyat dostum imzamda yazan psu yu 2.5 ay önce vatandan 2k ya aldım birde cızırtılı püüüüFiyat bana baya iyi geldi akakçede güncel fiyat 3.300 küsür yazıyor en düşük tabi satıcı amazon germany garantisi var mı bilmiyorum o yüzden de
cx750 mi 2k olmuş vay be core reactor almıştım 759'dan zamanın dayok
Mesaj otomatik birleştirildi:
güzel fiyat dostum imzamda yazan psu yu 2.5 ay önce vatandan 2k ya aldım birde cızırtılı püüüü
ya birde şuan o fiyata var mı bilmiyorum baya arttıcx750 mi 2k olmuş vay be core reactor almıştım 759'dan zamanın da![]()
bende bugün high power gd 800w gold sertifikalı psu iade gönderdim hocam dediğiniz gibi cızırtı sorunu vardıyok
güzel fiyat dostum imzamda yazan psu yu 2.5 ay önce vatandan 2k ya aldım birde cızırtılı püüüü
ben göndermiyorum ya uğraşmak istemiyorum bir şey olursa vatandan aldım zaten götürürümbende bugün high power gd 800w gold sertifikalı psu iade gönderdim hocam dediğiniz gibi cızırtı sorunu vardı
fiyat 1985 miymiş hocamAlıntıyı görüntüle
Ehhh gibi bir fiyattt
valla hocam o sessizlikte onun o sessizliği bozması çekilmiyor birde o kadar para veriyorsun insanın zoruna gidiyorben göndermiyorum ya uğraşmak istemiyorum bir şey olursa vatandan aldım zaten götürürüm
çok doğru söylüyorsunfiyat 1985 miymiş hocam
valla hocam o sessizlikte onun o sessizliği bozması çekilmiyor birde o kadar para veriyorsun insanın zoruna gidiyor
ben miningde kullanmak için almıştım high powerı yükte bariz duyuluyor sesi birde 750w tuf gaming var asus onu bir yıldan fazladır kullanıyorum mining de hemde tam yükde watt ölçer war 750-760 watt çekiyor görünüyor ama psu da tık ses yok maşallahçok doğru söylüyorsun
benim psu yükte değilken kasanın dibine girmeden duyamazsın o şekilde cızırtıyor ama rahatsız ediyor
normalde geçişmek çok istemiyordum rampage psu vardı ama onunda fanı cızırtılıyordu onun için hem güzel olur dedim aldım şu hale bak![]()
benim psu yükte ses artıyorben miningde kullanmak için almıştım high powerı yükte bariz duyuluyor sesi birde 750w tuf gaming var asus onu bir yıldan fazladır kullanıyorum mining de hemde tam yükde watt ölçer war 750-760 watt çekiyor görünüyor ama psu da tık ses yok maşallah