Telefonum bu kadar çekiyor max daha yakınlaştıramıyorum bana da toz gibi geldi, garantiye versem ne kadar sürede gelirPanel icindeki tozu teknik servis alsin ev ortaminda alicam doye daha cok toz doldurursunuz icini, bu isi yapmis biri olarak soyluyorum.
Paneli kaldırman lazım yapıştırma panel o kaldırdığın zaman tekrar bant alman lazım . Bulaşma bence boşuna masrafpanelin içindeki tozu nasıl alabilirim ölü piksel değil mi dediğiniz gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sol üstte ortasında değil
oraya dikkatli bakmadığım sürece fark etmiyorum en iyisi kullanmaya devam edeyim monitörden memnunum çünkü renkleri olsun diğer özellikleri olsunPaneli kaldırman lazım yapıştırma panel o kaldırdığın zaman tekrar bant alman lazım . Bulaşma bence boşuna masraf
Devam edin kullanmaya onemli degil.oraya dikkatli bakmadığım sürece fark etmiyorum en iyisi kullanmaya devam edeyim monitörden memnunum çünkü renkleri olsun diğer özellikleri olsun
Onu ev ortamında yapamazsın. Ucuz üretim hatlarının çoğunda var bu. Eğer içine sinmezse iade et. Ama eğer şanslıysan toz sıkışmadıysa ekrana bant yapıştırıp hafif oynamasını sağlayabilirsin. Ama bazen hiç işe bile yaramaz. Ama ne yaptığını bilmiyorsan panele zarar verirsin. O yüzden en iyi seneçek iade gibi go.panelin içindeki tozu nasıl alabilirim ölü piksel değil mi dediğiniz gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sol üstte ortasında değil
fp diye aldım hocam zaten 4000 e almıştım, şimdi bunu iade etsem bütçemi 2-3 bin daha arttırmam lazım düzgün bir model için.Onu ev ortamında yapamazsın. Ucuz üretim hatlarının çoğunda var bu. Eğer içine sinmezse iade et. Ama eğer şanslıysan toz sıkışmadıysa ekrana bant yapıştırıp hafif oynamasını sağlayabilirsin. Ama bazen hiç işe bile yaramaz. Ama ne yaptığını bilmiyorsan panele zarar verirsin. O yüzden en iyi seneçek iade gibi go.
aynen, ortada olsa direkt iadeye verirdim ama sol üstte fazla baktığım bir yer değilDevam edin kullanmaya onemli degil.
Şans işi hocam belli olmaz. Aldığın her modelde başına gelebilir. Bende zamanında ViewSonicin tepe model bir monitörünü almıştım onda da aynı sorun vardı. Olabiliyor yani. Geçmiş olsun.fp diye aldım hocam zaten 4000 e almıştım, şimdi bunu iade etsem bütçemi 2-3 bin daha arttırmam lazım düzgün bir model için.
teşekkürler hocam ben bunu 3 kez değiştirdim 3 ünde de aynı sorun var, siz ne yapmıştınız değiştirdiniz miŞans işi hocam belli olmaz. Aldığın her modelde başına gelebilir. Bende zamanında ViewSonicin tepe model bir monitörünü almıştım onda da aynı sorun vardı. Olabiliyor yani. Geçmiş olsun.
Evet iade edip yenisini sipariş verdim. Bu konularda ben takıntılıyım maalesef ve bundan hiç hoşlanmıyorum.teşekkürler hocam ben bunu 3 kez değiştirdim 3 ünde de aynı sorun var, siz ne yapmıştınız değiştirdiniz mi
Oyle bir taklit degil hocam bu toz direktÖlü piksel testi yapıp paylaş, Gerçekten ölü mü değil mi karar versin arkadaşlar. Bazen ölü taklidi yapıyorlar