1 Ay boyunca her gün 200 dambıl (2x5KG) kaldırsam kasım büyür mü?

15 yaşındasın bence yapma boyun uzamayabilir yapacaksan da çok azdan başla 1 kg felan kaldır yavaş yavaş git vücut alışsın yoksa kasları felan yırtarsın boyun uzamaz felan

Olabilir de olmayabilir de kişiden kişiye değişiklik gösterir ancak yine de karar senin
hocam banada derdiler 17 yaşındayım boyum 1.85 bi anda uzadım boy genle alakalı bir şey bence

1 hafta 50 yapsam sonra diğer haftalar 50 koysam üstüne olur mu?
olur hocam daha iyi olur ama mesela bu gün yaptınız yarın yapmayın bir gün boşluklu şekilde yapın

15 yaşındasın bence yapma boyun uzamayabilir yapacaksan da çok azdan başla 1 kg felan kaldır yavaş yavaş git vücut alışsın yoksa kasları felan yırtarsın boyun uzamaz felan

Olabilir de olmayabilir de kişiden kişiye değişiklik gösterir ancak yine de karar senin
Spor yüzünden kısa kalan birini gösterebilir misin?

E
1 Ay boyunca her gün 200 dambıl (2x5KG) kaldırsam kasım büyür mü?

1 ayda toplam 6 bin dambıl kaldırmış oluyorum yaş 15 boy 180
Evet gelişim olur diye düşünüyorum.

Dostum kollarında çok ağrı olursa 1-2 gün ara vermeni öneririm kasların tekrar onarılması açısından. Her gün 200 dambıl ile olur ancak o kilolar çok hafif mi senin için değil mi bilemiyorum. Kendini zorlayana kadar yapmanı öneririm, hareketler de önemli tabii ki. Kolların yoruluncaya, kaldıramayana kadar dene. Bir ay sonunda bir gelişimine bak bakalım.

Geri