- Reaksiyon skoru
- 142
Evet zaten olabilir demiştim bir dayanağım yokEski topraklar ağırlık kaldırmak boy kısaltıyor diyordu ondan dolayı demiştir![]()
Evet zaten olabilir demiştim bir dayanağım yokEski topraklar ağırlık kaldırmak boy kısaltıyor diyordu ondan dolayı demiştir![]()
1 hafta 50 yapsam sonra diğer haftalar 50 koysam üstüne olur mu?EĞER ALIŞKIN DEĞİLSEN HER GÜN ART ARTDA dummbell çekme bu sefer tüm kasın yırtılırsa kolunu zor zoraz sokarsın
hocam banada derdiler 17 yaşındayım boyum 1.85 bi anda uzadım boy genle alakalı bir şey bence15 yaşındasın bence yapma boyun uzamayabilir yapacaksan da çok azdan başla 1 kg felan kaldır yavaş yavaş git vücut alışsın yoksa kasları felan yırtarsın boyun uzamaz felan
Olabilir de olmayabilir de kişiden kişiye değişiklik gösterir ancak yine de karar senin
Benim de yaşım küçük boyum zaten kısa kollarımda kas erimiş resmen evde oturmaktan fitnessa felan gideyim dedim öyle dediler basketbol oyna diyolar kasla ne alaka diyorum...hocam banada derdiler 17 yaşındayım boyum 1.85 bi anda uzadım boy genle alakalı bir şey bence
olur hocam daha iyi olur ama mesela bu gün yaptınız yarın yapmayın bir gün boşluklu şekilde yapın1 hafta 50 yapsam sonra diğer haftalar 50 koysam üstüne olur mu?
Spor yüzünden kısa kalan birini gösterebilir misin?15 yaşındasın bence yapma boyun uzamayabilir yapacaksan da çok azdan başla 1 kg felan kaldır yavaş yavaş git vücut alışsın yoksa kasları felan yırtarsın boyun uzamaz felan
Olabilir de olmayabilir de kişiden kişiye değişiklik gösterir ancak yine de karar senin
Evet gelişim olur diye düşünüyorum.1 Ay boyunca her gün 200 dambıl (2x5KG) kaldırsam kasım büyür mü?
1 ayda toplam 6 bin dambıl kaldırmış oluyorum yaş 15 boy 180