keremkrekrc
80+
- Reaksiyon skoru
- 95
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka sen denemediğin için denesen bırakamazsın17 senedir hiç yapmadım o kadar emin konuşma kanka
kanka sen denemediğin için denesen bırakamazsın17 senedir hiç yapmadım o kadar emin konuşma kanka
bu yüzdende denemiyorum kankakanka sen denemediğin için denesen bırakamazsın
Mastürbasyon ihtiyaç değildir. Cinsel ihtiyacını bir kişi gidermek istiyorsa dini nikah kıyıp evlenmeli. Gücü yetmiyorsa da sabretmeli.Haftada 1 kere yap yeter ihtiyaç sonuçta.
Abi bende aynı şeyi diyorum. Bende mastürbasyon yapmıyorum. Gece veya sabaha karşı akıntı olursa sabah zamanım olmadığı için akşam okuldan gelince banyo yapıyorum.Sen mastürbasyon yapıyorsun o zaman benim dediğim gece yatarken penis kendisi erekte oluyor sabah kalktığında veya gece akıntı oluşuyor onu diyorum
Ne zaman kalkıyorsunuz ve ne zaman ders başlıyor peki?Abi bende aynı şeyi diyorum. Bende mastürbasyon yapmıyorum. Gece veya sabaha karşı akıntı olursa sabah zamanım olmadığı için akşam okuldan gelince banyo yapıyorum.
7 de kalkıyorum. Bazen 7.30, 7.15 veya 7.45 de olabiliyor. 8.40 civarı yola çıkıyorum. 6-7 dk sonra okuldayım. 9'da ders başlıyor.Ne zaman kalkıyorsunuz ve ne zaman ders başlıyor peki?
Vaktiniz var aslında. En fazla 5 dakika içinde Gusül Abdesti almanız mümkün. Niyetlenip banyoya girince ağza ve burna su verip ardından seri şekilde mâlum yeri ve vücudu sabunlayıp yıkanıp çıkabilirsiniz. Bir namaz vakti geçirirseniz cünüp olarak, cünüp kaldığınız her vakit Gusül Abdetsti alana kadar günah yazılıyor.7 de kalkıyorum. Bazen 7.30, 7.15 veya 7.45 de olabiliyor. 8.40 civarı yola çıkıyorum. 6-7 dk sonra okuldayım. 9'da ders başlıyor.
Teşekkür ederim değerlendireceğim.Vaktiniz var aslında. En fazla 5 dakika içinde Gusül Abdesti almanız mümkün. Niyetlenip banyoya girince ağza ve burna su verip ardından seri şekilde mâlum yeri ve vücudu sabunlayıp yıkanıp çıkabilirsiniz. Bir namaz vakti geçirirseniz cünüp olarak, cünüp kaldığınız her vakit Gusül Abdetsti alana kadar günah yazılıyor.
Anladım geçmiş olsunAbi bende aynı şeyi diyorum. Bende mastürbasyon yapmıyorum. Gece veya sabaha karşı akıntı olursa sabah zamanım olmadığı için akşam okuldan gelince banyo yapıyorum.
Hocam teşekkürler de niye geçmiş olsun dediniz?Anladım geçmiş olsun