1 ay mastürbasyon yapmasam 3 günle aynı zevki alir miyim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Onun yolu yok ya dedim ya senin elinde değil o penis erekte duruma geçiyor uyarım yapıldığı için mastürbasyon senin elinde onun haricinde yapacak bir şey yok hatta ölü kimseler de de penis erekte şeklinde de görülebilir
Akıntı dediği durduk yere gelen sperm mi yani? Uyurken?

En ciddi sorun karaciğeri yorar
İktidarsızlık yapar
Ereksiyon sorunlarına yol açar
Saç dökülmesi
Hafıza kaybı
Bulanık görme
Kasıklarda ağrı sızı
Testislerde ağrı
Yorgunluk hissi ve daha fazlası
Peki, bırakıldıktan bir süre sonra, bu belirtiler azalır mı yoksa kalıcı hasar mı bunlar?

Sabah girmiyorum akşam.
Sen mastürbasyon yapıyorsun o zaman benim dediğim gece yatarken penis kendisi erekte oluyor sabah kalktığında veya gece akıntı oluşuyor onu diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki, bırakıldıktan bir süre sonra, bu belirtiler azalır mı yoksa kalıcı hasar mı bunlar?
Azalır tabii ki devamlı olursa sıkıntı bıraktıktan sonra kendine gelecektir vücut yapısı

Sen mastürbasyon yapıyorsun o zaman benim dediğim gece yatarken penis kendisi erekte oluyor sabah kalktığında veya gece akıntı oluşuyor onu diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Azalır tabii ki devamlı olursa sıkıntı bıraktıktan sonra kendine gelecektir vücut yapısı
Teşekkür ederim bilgi için.
Zararları bu olduğuna göre, bırakmak lâzım gelir. Haram zaten. Tövbe edelim bu mastürbasyon hastalığına. ALLAH Korusun kalıcı hasara bile sebebiyet verir ömür boyu devam ettirmek çok mastürbasyonu.

1 ay dayanamazsın çok yapmamaya çalış

Ben yapmadım diyen erkek yalan söylüyordur veya erkek değildir

merak ettigim şu normalde sürekli mast yapiyorum fakat 1 ay yapmadim diyelim 3 günde bir yaptıgımla aynı zevki mi alırım
Bu tür şeylere seni iten genelde kimyasal ve biyolojik olaylardır zevk konularını bilemem ama tavsiyem araları uzun tutun eğer dikkatli yapılmazsa ilerde sorunlara yol açabilir bu konular bazında.
Ayrıca doktor değilim yanlış olma ihtimalim var

No Fap adlı bir kuruluş var.
Mastürbasyon ve p*rno bağımlılığını azaltmak için organize insanlardan oluşuyor.
Bırakmak istersen birebir görüşme imkanında olur,eğitimleri de var.
Ben 2.5 ay no Fap yaptım.
Olabildiğince olumlu etkiliyor.Tavsiye ederim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri