size bağlı bunu biz bilemeyiz.1 ay günde 2 saat nonolive PUBG mobile 720 p yapsam bir yerlere gelirmiyim
1 ay da olacağını sanmam ama eğer devamlılık getirirsen biraz iyi oynarsan ve ayda bir royale pass çekilişi yaparsan izlenebilirsin ama sadece nanolive dan değil tik tok tan da video çekmeni öneririm böylece akılda kalırsın1 ay günde 2 saat nonolive PUBG mobile 720 p yapsam bir yerlere gelirmiyim
Kaç kişi izliyor fln para kazandinmiAralık ayından beri vakit buldukça twitchte yayın açıyorum.
O kadar da hızlı olmuyor.
Enes batur deil be yani 1 ayda şöyle 100 tl kazanırmiyimGelemezsin. 1 ay çok kısa bir süre. Süreklilik çok önemli. 1 ay yayın yapıp enes batur olamazsın. Devamını getiririm diyorsan başla. 1 ay yapıp salarım diyorsan hiç yapma. İnternetine yazık.
Eğer bu işe para gözüyle bakarsanız olmaz. Ben boş zamanlarımı değerlendirmek için yayın yapıyorum.Kaç kişi izliyor fln para kazandinmi
İmkansız gibi bişey. O kadar kolay değil kanka. Hevesini kırmak istemem anlıyorum para kazanmak istiyorsun ama 1 ayda kazanç çok zor.Enes batur deil be yani 1 ayda şöyle 100 TL kazanırmiyim