1 Ayda TYT Biter mi ?

Abyysiel

80+
Reaksiyon skoru
1
12. sınıfa geçtim ve kişisel sebeplerden ötürü haziran ve temmuz aylarında derslere bakamadım. Tyt denemelerinde zorluğa bağlı olarak 55- yapıyorum. Ağustos ayında TYT bitirebilir miyim?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
2 defa sınava çalışmadan girip seneye bir daha girecek olan benim ruhsal durum ahahahah

aynen kanka bitti şu an. bu soruyu soracağına çalışmaya başlasan daha iyi bir hamle olur.

Ahh, sürekli aynı sorular... Tyt biten bir şey değildir, belirli aralıklarla turlama yapılması gereken bir şeydir.

Son 1 ay kala bunu sorsan anlayacağım ama şuan 1 ayda bitirmek isteme sebebin ne anlamadım

12. sınıfa geçtim ve kişisel sebeplerden ötürü haziran ve temmuz aylarında derslere bakamadım. Tyt denemelerinde zorluğa bağlı olarak 55- yapıyorum. Ağustos ayında TYT bitirebilir miyim?
Çok zor. Diyelim konular bitti bu sürede fazla soru çözemeyeceğinden aklım pek kalamayacak. TYT bitmiyor

2 haftada bitirdikten sonra yüzüne bakmazsın ve sınava 1 ay kala denemeye girdiğinde artık 30 netin vardır :D

1 ayda biter diye yatacak :D
"Kanki tyt 1 ayda bitse kalan 10 ayda ayt her türlü biter ohoo" diyip yarim yamalak tyt bitirecek sonra kalan 10 aydada yatacak ayt doğru dürüst bakmayacak
Nerden biliyorsun demeyin 2. Mezunum

en az 2.5 ay diyorum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,603
Üyeler
190,771
Son üye
MrNob0dy
Geri