Neler Yeni

1 aydır internet bağlatmaya uğraşıyorum

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
Bulunduğum adrese 1 aydır internet bağlatamıyorum. Poyraznet internet hizmetini kesince benim de 3 ay dolmayınca mecbur başka bir firmaya geçmek için iptal ettirmek zorunda kaldım aboneliğimi dolayısıyla portum da gitti. Bölgemde port doluluğu yok bu arada. Sonra 3 tane firma denedim üçünde de abonelik tamamlanamıyor. Sebebi ise örneğin türknetten adresimi girdiğim de bu uyarı çıkıyor

Diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. Mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.

Mevcut servis sağlayıcı.......

Ama ben en son aboneliğimi iptal ettirdiğim firmayı aradığım da bir aboneliğiniz iptal edilmiş diyor başka firmaları da arıyorum onlarda bir başvurunuz veya işleminiz yok diyorlar

Kimse yardımcı olmuyor öyle kaldım dımdızlak

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Atlantisnet veya Veganet'e kaydırma yapılmıştı. Bir kontrol edin
Hocam zaten poyraznette iptal ettirdim hemen ertesi gün Atlantisnete abone oldum daha orada başladı bu sıkıntı zaten. Ondan çıktım NetSpeed'e geçtim belki Atlantisnet beceremiyordur diye alakası yokmış netspeedde de aynı sorun çıktı. Veganeti de aradım başvurunuz aboneliğiniz yok diyor aslında ilk başta Atlantisnet'te bu sorun çıktığında e-devlet e bakmıştım veganet için onay bekleyen bir başvuru vardı onu iptal etmiştim ama gene olmadı sonra. Yani ben bu sorunu bir türlü çözemiyorum ne yapsam bilemiyorum

Top Bottom