Bulunduğum adrese 1 aydır internet bağlatamıyorum. Poyraznet internet hizmetini kesince benim de 3 ay dolmayınca mecbur başka bir firmaya geçmek için iptal ettirmek zorunda kaldım aboneliğimi dolayısıyla portum da gitti. Bölgemde port doluluğu yok bu arada. Sonra 3 tane firma denedim üçünde de abonelik tamamlanamıyor. Sebebi ise örneğin türknetten adresimi girdiğim de bu uyarı çıkıyor
Diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. Mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
Mevcut servis sağlayıcı.......
Ama ben en son aboneliğimi iptal ettirdiğim firmayı aradığım da bir aboneliğiniz iptal edilmiş diyor başka firmaları da arıyorum onlarda bir başvurunuz veya işleminiz yok diyorlar
Kimse yardımcı olmuyor öyle kaldım dımdızlak
Diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. Mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
Mevcut servis sağlayıcı.......
Ama ben en son aboneliğimi iptal ettirdiğim firmayı aradığım da bir aboneliğiniz iptal edilmiş diyor başka firmaları da arıyorum onlarda bir başvurunuz veya işleminiz yok diyorlar
Kimse yardımcı olmuyor öyle kaldım dımdızlak