Neler Yeni

IOS 1 bin TL ucuza se2 128 GB mi 1 bin TL pahalıya xs max 256 GB aciiiiiiiiill

Merhaba arkadaşlar bu son konum yarın sabah telefon almaya gidiceğim fiyatları karıştırmayın 1 bin TL ucuza se2 128 GB mi 1 bin TL pahalıya xs max 256 GB mi acilllllll

şahin doğan

80+ Platinum
XS Max.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hangisi biriniz xs max birinize demiş kamera önemli oyun oynarım video izlerim bide uzun kullanırım iphone 7 bile alsam 7 yıl kullanırım boyut çokda önemli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

1bin TL ne kadar oluyor?
1 i yanlışlıkla yazdım

aeaeae

80+
XS Max, kamera, panel, ekran orani, sogutma ve pil olarak daha iyi. SE2 ise fazladan 1 veya 2 yil guncelleme alacak, bunun yani sira CPU ve GPU'da daha guclu olan SoC'u var.

Benim tavsiyem XS Max alman yonunde, her halukarda daha iyi deneyim yasatir.

XS Max, kamera, panel, ekran orani, sogutma ve pil olarak daha iyi. SE2 ise fazladan 1 veya 2 yil guncelleme alacak, bunun yani sira CPU ve GPU'da daha guclu olan SoC'u var.

Teşekkürler hocam açıklayıcı bir yorum oldu

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar bu son konum yarın sabah telefon almaya gidiceğim fiyatları karıştırmayın 1 bin TL ucuza se2 128 GB mi 1 bin TL pahalıya xs max 256 GB mi acilllllll
XS max her türlü alır bence. SE alsan pili az gider, ekran ufak düzgün oyun oynanmaz, ekran zaten kalitesiz. 1K farkı da depolama farkına say.

SE nin tek avantajı 1 sene daha fazla güncelleme alacak olması.

Hocam siz burdan Baska bir foruma üyemisiniz tanıdık geldi profil fotonuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

XS max her türlü alır bence. SE alsan pili az gider, ekran ufak düzgün oyun oynanmaz, ekran zaten kalitesiz. 1K farkı da depolama farkına say.

SE nin tek avantajı 1 sene daha fazla güncelleme alacak olması.
Ozaman kesin xs max Alicam oyun oynarken se2 ile batarya yetmeyeceği için zaten yanın powerbankda alırsam aynı fiyata gelicek

Top Bottom