İphone 11 vs xs Max iphone

ALP_ER_EN

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba arkadaşlar 2.konum bu kusura bakmayın yarın telefon almaya gidiceğim xs Max 256 GB veya 11 64 GB alabiliyorum aynı fiyatta ikiside önceliklerim kamera video izlerim bide 4 5 yıl goturmesı gerekli ıphone 6 yı 9 yıl kullandım

Xs Max büyük ihtimalle ios 17 ile son güncellemesini alacak İPhone 11 ise 1 2 güncelleme daha alır büyük ihtimalle. Güncelleme, kamera ve donanım konusunda 11 önde gibi görünsede Xs Max 256 gb lığı tercih ederdim ben. Hem tasarımı ve ekranı daha iyi 11 e göre. 64 lük cihaz sıkıntı. 12 mini 64 gb kullanıyorum hafıza sıkıntı oluyor.

11 daha iyi olacaktır. ben olsam 11 alırdım.tabi gene sana kalmış

64 yetmiyor. Xs max tercih ederdim

Merhaba arkadaşlar 2.konum bu kusura bakmayın yarın telefon almaya gidiceğim xs Max 256 GB veya 11 64 GB alabiliyorum aynı fiyatta ikiside önceliklerim kamera video izlerim bide 4 5 yıl goturmesı gerekli ıphone 6 yı 9 yıl kullandım
xs max seneye ios 18 güncellemesi almıcak ve 11 de 2025 te ios 19 güncellemesi kesilecek. Bence Xs Max almak daha iyi güncelleme yi 1 sene fazla alsın diyorsan 11 al

XS Max ios 18 almazmı bide kc sene goturur iphone 6 yıl 9 yıldır kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İphone sart
4 5 sene daha kullanırsın xs max i

A13 Bionic, 6W tasarlanip 8-9W tüketen bir SoC. Ayrıca iPhone 11 denen telefonun 3W sogutma kapesitesi var o da kasa sayesinde zaten. Eger kameraya onem vermiyorsan XS Max al. Surdurulebilir performansta, premium hissiyatta daha iyi, bunun yani sira 11'in genis acisi ve gece modu kadar belirgin olmasa da telephoto lens avantaji var.

Son düzenleme:
A13 Bionic, 6W tasarlanip 8-9W tüketen bir SoC. Ayrıca iPhone 11 denen telefonun 3W sogutma kapesitesi var o da kasa sayesinde zaten. Eger kameraya onem vermiyorsan XS Max alirdim. Surdurulebilir performansta, premium hissiyatta daha iyi, bunun yani sira 11'in genis acisi ve gece modu kadar belirgin olmasa da telephoto lens avantaji var.
Hocam nedense içimden 11 almak geliyor ama xs max da dh iyi geliyor çok kararsızım

Kamera az çok önemli biraz oyun oynarım video izlemeyi severim 4 5 6 yıl goturmesı lazım bu önceliklerim gore hangisi alınır

Hocam nedense içimden 11 almak geliyor ama xs max da dh iyi geliyor çok kararsızım

Kamera az çok önemli biraz oyun oynarım video izlemeyi severim 4 5 6 yıl goturmesı lazım bu önceliklerim gore hangisi alınır
Cevap verirseniz sevinirim

Geri