Merhaba arkadaşlar 2.konum bu kusura bakmayın yarın telefon almaya gidiceğim xs Max 256 GB veya 11 64 GB alabiliyorum aynı fiyatta ikiside önceliklerim kamera video izlerim bide 4 5 yıl goturmesı gerekli ıphone 6 yı 9 yıl kullandım
Kaç sene goturur iphone 6 yıl 9 yıldır kullanıyorum64 yetmiyor. Xs max tercih ederdim
xs max seneye ios 18 güncellemesi almıcak ve 11 de 2025 te ios 19 güncellemesi kesilecek. Bence Xs Max almak daha iyi güncelleme yi 1 sene fazla alsın diyorsan 11 alMerhaba arkadaşlar 2.konum bu kusura bakmayın yarın telefon almaya gidiceğim xs Max 256 GB veya 11 64 GB alabiliyorum aynı fiyatta ikiside önceliklerim kamera video izlerim bide 4 5 yıl goturmesı gerekli ıphone 6 yı 9 yıl kullandım
XS Max ios 18 almazmı bide kc sene goturur iphone 6 yıl 9 yıldır kullanıyorumxs max seneye ios 18 güncellemesi almıcak ve 11 de 2025 te ios 19 güncellemesi kesilecek. Bence Xs Max almak daha iyi güncelleme yi 1 sene fazla alsın diyorsan 11 al
İphone sartBen olsam xs max alırdım iphone olacaksa.
4 5 sene daha kullanırsın xs max iXS Max ios 18 almazmı bide kc sene goturur iphone 6 yıl 9 yıldır kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İphone sart
Hocam nedense içimden 11 almak geliyor ama xs max da dh iyi geliyor çok kararsızımA13 Bionic, 6W tasarlanip 8-9W tüketen bir SoC. Ayrıca iPhone 11 denen telefonun 3W sogutma kapesitesi var o da kasa sayesinde zaten. Eger kameraya onem vermiyorsan XS Max alirdim. Surdurulebilir performansta, premium hissiyatta daha iyi, bunun yani sira 11'in genis acisi ve gece modu kadar belirgin olmasa da telephoto lens avantaji var.
Cevap verirseniz sevinirimHocam nedense içimden 11 almak geliyor ama xs max da dh iyi geliyor çok kararsızım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kamera az çok önemli biraz oyun oynarım video izlemeyi severim 4 5 6 yıl goturmesı lazım bu önceliklerim gore hangisi alınır