Neler Yeni

14 Bin TL ye 11 Pro Max 256 Gb alınır mı? acil.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Kanka diyorsun ki ''borsa ve banka güvenliği için apple tercih ediyorum.'' Bende diyorum ki zaten sırf banka güvenliğin için apple tercih ediyorsan, 13 pro max alacak paran vardır.
Parası olan alacak diye bir şey yok ki örneğin jahrein bile xs kullanıyo 13 pro max falan almıyo adam milyoner

Hefn

80+
Parası olan alacak diye bir şey yok ki örneğin jahrein bile xs kullanıyo 13 pro max falan almıyo adam milyoner
Kanka banka güvenliğim için apple tercih ediyorsam 10 saniye düşünmeme gerek yok, direkt alır geçerim ister düşük model ister yüksek model olsun. Emin ol boş bir bahaneden başka bir şey değil.

eminbarak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Emin Barak
Kanka banka güvenliğim için apple tercih ediyorsam 10 saniye düşünmeme gerek yok, direkt alır geçerim ister düşük model ister yüksek model olsun. Emin ol boş bir bahaneden başka bir şey değil.
Bro tmm param var diyede arastirmadan 3 5 bin niye fazla veriyimki ondan yazdim yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ebubekir duru
Arkadaşlar 14 bine 11 pro max 256 gb full kutu faturalı buldum 2 hafta sonra garnati bitiyor. Çoğu kişi o paraya 12 pro yurtdısı al dedi. Ama şundan korkuyorum bu uzatma muhabbeti pandemiden dolayı gelmiştin birde yarın öbürgün devlet kaldırırsa bunu telefon elimde kalır. Birde her yıl 400 TL de vermek var sizce mantıklımı ve bu 11 pro max emsallerine göre uygunmu.
Alinmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,397
Üyeler
165,351
Son üye
drmuhammetdogan
Top Bottom