Neler Yeni

iPhone 14 Pro Max (256 GB) neden bu fiyata satılıyor?

Sana 2 şey sormak istiyorum
1- S23 Ultra Server Kayıtlı (30.000 ₺) alsam mantıklı bulur musun?
2- Sıfır 14 Pro Max alıp IMEI attırmak mı?

Hangisini tercih ederdin? ve sence Server Kayıtlı S23 Ultra almak mantıklı mı? Çünkü sıfırı 47.000 ₺
Server kayıtlı dediğimiz şey ne oluyor imei atma mı birnevi? 14 PM alınca imei atamazsınız haliyle +20k olur. S23 ultra da nefis telefon. Server kayıt ne açıklarsanız sevinirim hünkarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,071
İsim
Burak Karadağ
Server kayıtlı dediğimiz şey ne oluyor imei atma mı birnevi? 14 PM alınca imei atamazsınız haliyle +20k olur. S23 ultra da nefis telefon. Server kayıt ne açıklarsanız sevinirim hünkarım
Server kayıt şudur;
Sen yurtdışından getirilen S23 Ultra'yı alıp süresiz kullanmak için hurda/kullanılmayan bir android cihazın IMEI sini alıp bir yazılım ile S23 Ultra'ya aktarıyorsun (klonluyorsun) ve o IMEI numarası alınan telefonun anakartını imha edip ardından S23 Ultra'nı rahatlıkla kullanıyorsun. Ücret sordum 120 $ denildi

Sıfır Kutu S23 Ultra - 256GB - 12GB RAM - Siyah = 29.000 ₺ + 120 $ Server Kayıt

Aynısı Türkiye'de sıfır resmi garantili ve kayıtlı olanı: 48.000 ₺

Server kayıt şudur;
Sen yurtdışından getirilen S23 Ultra'yı alıp süresiz kullanmak için hurda/kullanılmayan bir android cihazın IMEI sini alıp bir yazılım ile S23 Ultra'ya aktarıyorsun (klonluyorsun) ve o IMEI numarası alınan telefonun anakartını imha edip ardından S23 Ultra'nı rahatlıkla kullanıyorsun. Ücret sordum 120 $ denildi
Kısaca imei atıyorsun ama diğer cihaz ortada yok. S23 Ultra ne kadara gelecek ip 14 PM ne kadara gelecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,071
İsim
Burak Karadağ
Kısaca imei atıyorsun ama diğer cihaz ortada yok. S23 Ultra ne kadara gelecek ip 14 PM ne kadara gelecek
Yok be iPhone daha da sıkıntılıymış aga. S23 Ultra alıp server kayıt yapar mis gibi kullanırım. Özellikle o adamın bana "İMEİ attıktan sonra telefonun anakartını imha ediyoruz" demesi rahatlattı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yok be iPhone daha da sıkıntılıymış aga. S23 Ultra alıp server kayıt yapar mis gibi kullanırım. Özellikle o adamın bana "İMEİ attıktan sonra telefonun anakartını imha ediyoruz" demesi rahatlattı
İmha ettiğini nereden biliyorsun 🤔

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom