𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
80+ Bronze
sigara nargilenin yanına bir EFES Gold gider
Ağzımı sürmem çok şükür. Hayatım boyunca ilk defa nargileye ağzımı sürdüm , ama sürmediğim süre boyunca mutluyum.bir kereliğe mahsussa zarar vermez hocam mümkün olduğunuz kadar tüketmemeye çalışın tütün mamüllerini
ilk içtiğimde bendede olmuştu gayet normal oDönme oldu evet ama çok hafif. Şuanda da ufak bir yorgunluk var. Uyumam gerekiyor galiba.
Akli dengemiz olmadan ne kadar aciz olduğumuzu çok daha iyi anladım başım dönünce tecrübe oldu.ilk içtiğimde bendede olmuştu gayet normal o
fazla dert etmeAkli dengemiz olmadan ne kadar aciz olduğumuzu çok daha iyi anladım başım dönünce tecrübe oldu.
"Uyuşturucuya özendirme suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldınız"Çok istiyorsan iç, ne olucak ?
biz imanlıyız efes içmeyizsigara nargilenin yanına bir EFES Gold gider
şuan içiyor musunilk içtiğimde bendede olmuştu gayet normal o
ah be abi bunları bi sene önce bende diyordum noldu bana hani içmezdim hani birini sevmezdimTeşekkürler hocam , ama kötü alışkanlık edinmemeye kendime sözüm var çünkü hayatım boyuncada sağlıklı yaşamak ve sigara ve diğer tütün ürünlerini içerek kendi derdim içinde neden boğulayım düşüncesi aklımdan çıkmıyor.
Vücuduma ve aileme ihanet edemem.
Ama bir defaya mahsus denemek istedim
Bir daha da denemeyeceğim
Alt tarafi nargile ya boşver."Uyuşturucuya özendirme suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldınız"
Kadınlarkülubukızlarsoruyor