kurunun yanında yaşta yanıyor ya , ben ona üzülüyorumDış Güçler Değil İç Güçler Diyelim Biz Kendimize Yaptık Kimse bir şey Yapmadı
kurunun yanında yaşta yanıyor ya , ben ona üzülüyorumDış Güçler Değil İç Güçler Diyelim Biz Kendimize Yaptık Kimse bir şey Yapmadı
bi 5 yıl daha zor çekilir ya, intihar mı etsem ne yapsamMalesef Yapacak bir şey Yok Artık Sabret 5 Yıl Kaldı Öyle Düşün
anlıyorum
Rte ben ekonomistim dese daha kötüye gidiyoruz.Hayatta Başına Ne Gelirse Gelsin İntihar Çözüm Değildir Böyle Şeyler Düşünme Kankam Hayatı Akışına Bırak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Öyle deme dostum turistler gelmezse ciddi anlamda Arjantine döneriz şuan illa biryerde durdurcaklar para basıcaklar asgari ücret artıcak enflasyon krizi dahada yukarı binicek iki ucu deynekKendi ülkemizde turist olmuşuz zaten gelmelerine gerek yok
Dostum 5 Yıl Sonra Arjantinden Daha Kötü Duruma Geleceğiz Böyle GiderseÖyle deme dostum turistler gelmezse ciddi anlamda Arjantine döneriz şuan illa biryerde durdurcaklar para basıcaklar asgari ücret artıcak enflasyon krizi dahada yukarı binicek iki ucu deynek