Mülteciler bile kaçıyor ahahahahİzmir'deyim, burada mülteciler biniyor botlara avrupaya kaçıyor. Bir gün bende onlarla kaçmayı deneyeceğim.
Mülteciler bile kaçıyor ahahahahİzmir'deyim, burada mülteciler biniyor botlara avrupaya kaçıyor. Bir gün bende onlarla kaçmayı deneyeceğim.
Mülteciler zaten avrupaya geçmek için geliyor Türkiye'ye.Mülteciler bile kaçıyor ahahahah
Şuan zaten 22 23 arası dolar, kimse gidip 20 liradan dolar alamıyor23-24 olabilir, 26 biraz fazla değil mi?
Abi şuan 20.10 dün geceden bu yana 15 kuruş arttı.. 1 gün de bu kadar artıyor. Üzgünüm arkadaşlar bir şey lazımsa alın. Maalesef Abdullah haklı.değil
ABD de Daha Piyasalar Açılmadan Böyle Bu Akşam 8 Den Sonra Açılıyor Resmi Tatil Şuan ABD deAbi şuan 20.10 dün geceden bu yana 15 kuruş arttı.. 1 gün de bu kadar artıyor. Üzgünüm arkadaşlar bir şey lazımsa alın. Maalesef Abdullah haklı.
Çok doğru.Maalesef daha iyi günlerimiz
Dün Sonuçlar Açıklandı Aha Dedim Kötü Günler Geride Kaldı Daha Kötü Günler Bizi Bekliyorarkadaşlar ekmek şu anda bursada 5 TL haftaya 7.5 olursa şaşırmayın sabah daha abiyle muhabbetini yaptım bu hafta değişmeyecekmiş sadece ama min 1tl lik zam gelmesi muhtemel dediler
Ekmek Lüks Olacak Böyle Gidersearkadaşlar ekmek şu anda bursada 5 TL haftaya 7.5 olursa şaşırmayın sabah daha abiyle muhabbetini yaptım bu hafta değişmeyecekmiş sadece ama min 1tl lik zam gelmesi muhtemel dediler