Neler Yeni

1 Dolar 41 Tl oldu 🔥🔥🔥🔥

ExploiT

80+ Bronze
Cahil kardeşim. Kafanın basmadığı çok fazla şey var, enflasyon diye bir durum var bilmem bilirmisin. Bir ürün yurtdışında 10 dolar iken türkiye de bu ürünü alamadıkları için o fiyatlara ve enflasyondan dolayı ürünler düşük kar ile satılıyor bu da türkiyenin dhaa uygun olduğu anlamına geliyor.
Selam dostum ortadan dahil olucam konuya ama bu dediğin her üründe geçerli olmuyor. Ürüne bağlı bir şey bu dediğin şey. Örneğin Yumurta da bu durum geçerli değil mesela. Kesin bir kanı değil yani bu değinmek istedim sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,418
İsim
Yuzarsef

Farex

80+ Silver
Selam dostum ortadan dahil olucam konuya ama bu dediğin her üründe geçerli olmuyor. Ürüne bağlı bir şey bu dediğin şey. Örneğin Yumurta da bu durum geçerli değil mesela. Kesin bir kanı değil yani bu değinmek istedim sadece.
Zaten genel konuştum tabikide senin dediğin gibi her ürün için geçerli değil ama sana şöyle diyebilirim polonyada yaşıyorum ve avrupanın fakir ülkesi diye nitelendiriyor tr deki insanlar. Polonyada tr ye göre market fiyatları genel olarak söylüyorum pahalı fakat buradaki maaşlar tr deki maaşlardan 2 kat yüksek yani maaş 2 katı yüksek marketlerde tr deki marketlere göre %10-20 daha pahalı. durum bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,418
İsim
Yuzarsef

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,166
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Ekrem.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Father
Hep dediğim gibi teknoloji çağında olduğumuz üzere teknolojik ürünlerin ticareti yasaklanmalı ürünler ya üreticiler tarafından direkt aracı ve mağazalar olmadan satılmalı ya da devlete teslim edilip kar güdülmeksizin satışı olmalı teknolojik ürünlerden vergi alınmamali bir çok küçük cocugun bu çağda bilgisayarı bile yok bu durumda olunca ülke olarak nasıl gelişebilir bir şeylerin buluşunu yapabiliriz bence bu çok önemli bir konu araba piyasasındaki fukara tayfa araba fiyatları yükselince teknolojik ürünlere dadandilar mağazalar galeri gibi oldu çok uçuk kar yüzdeleri ile ticaret yapıyorlar bu da toplumun gelişimini engelliyor bu teknoloji çağında tüm insanlara fazlasıyla destek verilmeli

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Baran Kut
Hep dediğim gibi teknoloji çağında olduğumuz üzere teknolojik ürünlerin ticareti yasaklanmalı ürünler ya üreticiler tarafından direkt aracı ve mağazalar olmadan satılmalı ya da devlete teslim edilip kar güdülmeksizin satışı olmalı teknolojik ürünlerden vergi alınmamali bir çok küçük cocugun bu çağda bilgisayarı bile yok bu durumda olunca ülke olarak nasıl gelişebilir bir şeylerin buluşunu yapabiliriz bence bu çok önemli bir konu araba piyasasındaki fukara tayfa araba fiyatları yükselince teknolojik ürünlere dadandilar mağazalar galeri gibi oldu çok uçuk kar yüzdeleri ile ticaret yapıyorlar bu da toplumun gelişimini engelliyor bu teknoloji çağında tüm insanlara fazlasıyla destek verilmeli
Öyle deneyen satıcılar oluyor ama alıcıya ulaşamıyorlar çünkü pazarlama ve reklama bilmedikleri pazar olduğundan yatırım yapmıyorlar hemen.

Ya tutarsa kafasıyla deniyorlar tutmayınca da mecbur aracıyla devam ediyorlar.

Devlete asla teslim edilmemeli. Sebebi belli :kekw:

quartle

80+ Gold
ben hep 50k lık pc topluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,140
Üyeler
170,310
Son üye