Neler Yeni

1. Doz - 2. Doz aşı olanlara yan etki oldu mu, bunlar neler, kaç gün sürdü?

Arkadaşlar lütfen 1.doz - 2. doz aşıları olan herkese soruyorum yanınızdaki kişide olabilir bu kişi. 1.doz - 2. doz aşı yaptıranlara sorularım şunlardır cevaplarsanız çok sevinirim, hem bana hem benzer sorunu olan herkese faydası olacaktır.

* 1.Doz - 2. Doz aşısı olduktan sonra yan etki gösterdi mi ? Bu herhangi bir etki olabilir, aşıdan sonra olağan dışı bir şey oldu mu?
* Olduysa bu yan etkiler neler, ne gibi etkiler oldu?
* Bu yan etkiler kaç gün sürdü? Aşıdan sonra ne zaman başladı , ne zaman bitti?
* Hangi aşıyı oldu/oldunuz?

Son düzenleme:

Basrii

80+ Bronze
Arkadaşlar lütfen 2. doz aşıları olan herkese soruyorum yanınızdaki kişide olabilir bu kişi. 2. doz aşı yaptıranlara sorularım şunlardır cevaplarsanız çok sevinirim, hem bana hem benzer sorunu olan herkese faydası olacaktır.

* 2. Doz aşısı olduktan sonra yan etki gösterdi mi ? Bu herhangi bir etki olabilir, aşıdan sonra olağan dışı bir şey oldu mu?
Bu kadar korkmayın aşıdan
Olürsekte kime kalmış?

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan
Arkadaşlar lütfen 2. doz aşıları olan herkese soruyorum yanınızdaki kişide olabilir bu kişi. 2. doz aşı yaptıranlara sorularım şunlardır cevaplarsanız çok sevinirim, hem bana hem benzer sorunu olan herkese faydası olacaktır.

* 2. Doz aşısı olduktan sonra yan etki gösterdi mi ? Bu herhangi bir etki olabilir, aşıdan sonra olağan dışı bir şey oldu mu?
babam 1. doz aşıyı olduktan sonra çok terlemeye başladı sonra kan değişmesi gerekliymiş değiştirdiler 1 2 gün sonra çalışırken fenalaşmış sesi falan baya kötü geliyordu ambulans çağırmışlar bu sefer kanla alakalı bir şey kalbini tetiklemiş eskiden anju olmuştu stentlerin biri tıkanmış ameliyat olması lazım ...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam annem oldu, aşı oldukdan 10-15DK sonra kolu ağrımaya başladı, ertesi gün azaldı, ondan sonraki gün ise hiç kalmadı.
aynısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kadar korkmayın aşıdan
Olürsekte kime kalmış?
Korkmaktan dolayı değil, bunları sorma sebebim yakınım olan biri olmuş perşembe sabahı gecesine yan etki yaşamaya başlamış fazlaca bundan dolayı hala devam ettiği için bende belki başka yaşayan kişilerde vardır diye açtım konuyu.

Hocam annem oldu, aşı oldukdan 10-15DK sonra kolu ağrımaya başladı, ertesi gün azaldı, ondan sonraki gün ise hiç kalmadı.
Cevap için teşekkür ederim. Aşı vurulan koldaki 2 günlük ağrı haricinden bir yan etki olmadı dimi?

babam 1. doz aşıyı olduktan sonra çok terlemeye başladı sonra kan değişmesi gerekliymiş değiştirdiler 1 2 gün sonra çalışırken fenalaşmış sesi falan baya kötü geliyordu ambulans çağırmışlar bu sefer kanla alakalı bir şey kalbini tetiklemiş eskiden anju olmuştu stentlerin biri tıkanmış ameliyat olması lazım ...

aynısı
Teşekkür ederim cevabın için. Umarım şuan daha iyidir. 2. doz aşıda anladığım gibi ağrı haricinde bir etki olmadı.

-Yec

80+ Bronze
Ablam aşı olduktan sonra 3. gün fenalaştı ve acile gitti. Biontech olmuştu. Anne ve babam sinovac oldu 2 doz onlara hiçbir yan etki olmadı.

Tamamdır teşekkür ederim, cevapların için.

Bizde olmadı, ama sizi bilemem.
Teşekkürler cevabın için.

Ablam aşı olduktan sonra 3. gün fenalaştı ve acile gitti. Biontech olmuştu. Anne ve babam sinovac oldu 2 doz onlara hiçbir yan etki olmadı.
Ne kadar sürdü ablandaki etkiler?

-Yec

80+ Bronze
Tamamdır teşekkür ederim, cevapların için.

Teşekkürler cevabın için.

Ne kadar sürdü ablandaki etkiler?
3. gün fenalaştıktan sonra hiçbir etkisi kalmadı (İlk dozda bu yan etki görüldü, 2.dozu daha olmadı). Bende Biontech vurulmak için sabırsızlanıyordum fakat bir süre daha bekleyeceğim, nüfusun büyük bir çoğunluğu olduktan sonra yaptırmayı düşünüyorum ki en azından belirli bir süre sonra sonradan çıkacak bir etkisi varsa da gözlemlemiş olayım. Kim bilir belki 4 5 yıl sonra bir etkisi çıkar fakat bana kalırsa aceleci olmamak en mantıklısı. Aşı olmayanlar 2. sınıf vatandaş muamelesi görmeye başlarsa işte o zaman olmayı düşünüyorum.

Top Bottom