Neler Yeni

1 Ethereum eşittir 2.000,00 ABD Doları

`Lonely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Lnly
dolar zaten uçuk biz alıştık artık 6.5 normal geliyodu saçmalığa bak eth de uçunca ve çip sorunuda çıkınca fiyatlar çok arttı
O zamanlar yeteri kadar param olsaydı alırdım şimdi paramı elime alabildim şimdi de stok yok kızmakta haksız mıyım boş boş atar yapıyosun düşüncelerini insan gibi dile getireceksin

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Olm hem miningcilerden nefret hedip hem de "sana mı soracak alırken" diye onları savunuyorsunuz ne ilginç adamlarsınız :D

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Evet yatırım abartılı yatırım bu kadar abartmak saçmalık hadi ben gelmişim bu yaşıma asgari ücretle çalışan babası olan bir çocuk üzülmeyecek mi...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Piyasayı ayarlıyor demiyorum 'ether' piyasasını bozuyor normalde bin doların üstüne fırlayınca insanlar ekran kartlarını bitirdi piyasa uçtu benim suçum ne o kadar para biriktirmişim bi bilgisayar alamıyorum ne anlamı kaldı paranın
Bu hayattanın kimsenin gözünün yaşına bakılmıyor maalesef ama yine de acımazsız değil.

`Lonely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Lnly
Bu hayattanın kimsenin gözünün yaşına bakılmıyor maalesef ama yine de acımazsız değil.
Maalesef acımasızlar...

Olm hem miningcilerden nefret hedip hem de "sana mı soracak alırken" diye onları savunuyorsunuz ne ilginç adamlarsınız :D
Savunurlar şaşırmadım ben :D

Knk adam o paraya almaya kabul sende kabulsan al fiyatlar ne olacağı belli olmuyor
12 bin TL bütçem var kardeşim ekipman monitör kasa her şey dahil bundan 6 ay önce bu bütçem olsaydı 5700XT/2080 diziyordum

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Maalesef acımasızlar...

Savunurlar şaşırmadım ben :D
Adamlar bu işten para kazanıyor, senin oynayacağın oyun hiçbirinin umurunda değil, normal olarak. Boşuna ağlamanın manası yok. Proof Of Stake protokolüne geçince zaten azalacak bu madencilik işi.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Maalesef acımasızlar...
Özellikle ekran kartlarını otomatik satın almasını sağlayan botları kurduklarını görünce deli oluyorum bilerek mi düzeltmiyolar bu botları?

`Lonely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Lnly
Adamlar bu işten para kazanıyor, senin oynayacağın oyun hiçbirinin umurunda değil, normal olarak. Boşuna ağlamanın manası yok. Proof Of Stake protokolüne geçince zaten azalacak bu madencilik işi.
Ağlamıyorum. Sıkıntıların var galiba?

Özellikle ekran kartlarını otomatik satın almasını sağlayan botları kurduklarını görünce deli oluyorum bilerek mi düzeltmiyolar bu botları?
Evet çatır çutur ürün satmaları işlerine gidiyor o yüzden düzeltmiyorlar vatan bilgisayarın sitesine bile atıyorlar bot

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Mining yapanların vicdanı olduğunu düşünmüyorum bundan sonra :) çevremde olursa da acımam muhtemelen 2 bin Dolar ne demek
Bilerek mi bu kadar komik yorum yaptın onu anlamadım ETH nin fiyatı artıyor diye mining cilere suç atıyorsun adamın ekran kartı istediğini yapar acıma hakkını kim veriyor sana

`Lonely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Lnly
Bilerek mi bu kadar komik yorum yaptın onu anlamadım ETH nin fiyatı artıyor diye mining cilere suç atıyorsun adamın ekran kartı istediğini yapar acıma hakkını kim veriyor sana
Bir gün madencilik yapanlardan birisi elime düşerse o zaman :) ayrıca komik yorum yapmaya çalışmıyorum çok boşsun

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Bir gün madencilik yapanlardan birisi elime düşerse o zaman :) ayrıca komik yorum yapmaya çalışmıyorum çok boşsun
‘Çok boşsun’ peki uzaya çıkan adam o adamlarla bir gün karşılaşırsan yaşarsan şaşarım cidden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,706
Üyeler
166,067
Son üye
Snowbird
Top Bottom