Neler Yeni

1 hattı 2 telefonda kullanabilme

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Merhaba arkadaşlar kendime iPhone bir telefon almayı düşünüyorum. Şimdiki elimde bulunan Android cihaz pek kötü değil iki cihazıda kullanıcam. Peki 1 hattımı 2 telefonda da kullanmak istesem o tarz şeyler mevcut mudur. 1 Numaramı 2 telefonda da kullanmak istiyorum mesela internet paketi aldım iki telefonda da kullanabileyim istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çift sim çıkartabilirsin fakat aynı anda kullanamazsın
Birini uçak moduna almam gerekiyormuş az araştırdım o sorun değil zaten iPhone kullanıcam öncelikli olarak. Peki numaramın değişmesi gerekmez değil mi.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Çift sim diye bir şey yok. Yanlış bilgilendirme yapmayın. Yedek sim var. Yedek sim kart alınca eski sim kart iptal olur.
Eş sim kart, ikiz sim kart diye bir şeyler varmış :/. Yoksa senin dediğini biliyorum yanii.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
Çift sim diye bir şey yok. Yanlış bilgilendirme yapmayın. Yedek sim var. Yedek sim kart alınca eski sim kart iptal olur.
Evet, bilmeden boş yaptın yine. Babam kullanıyor. Aynı hat, 2 farklı sim ve telefonu var.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Çift sim çıkartabilirsin fakat aynı anda kullanamazsın
Arkadaşın dediği doğru bu arada bilmeden 2 tane kullanılmıyor demeyin. Eş simkart veya ikiz simkart olarak geçiyor. ama ben internette arattım öyle satışlar göremedim acaba bayilikten mi alınıyor.:unsure:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eş simi ilk defa duydum aynı şekilde ikiz simi de. İnternette Eş SIM diye aratınca eSIM çıkıyor. Yanlış yazılmış olabilir.
İşte bende konuyu bu yüzden açtım öyle aratınca eSim çıkıyor acaba bu eş simler artık satılmıyor mu diye açtım konuyu.

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
Arkadaşın dediği doğru bu arada bilmeden 2 tane kullanılmıyor demeyin. Eş simkart veya ikiz simkart olarak geçiyor. ama ben internette arattım öyle satışlar göremedim acaba bayilikten mi alınıyor.:unsure:
Babam daha fazla ücret vererek çıkartmıştı. Müşteri hizmetlerini ararsan söylerler.

İşte bende konuyu bu yüzden açtım öyle aratınca eSim çıkıyor acaba bu eş simler artık satılmıyor mu diye açtım konuyu.
İsmi ikiz sim doğru. Vodafone'da böyle geçiyor. Dediğin gibi 2 sim kartı ve tek numara.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Babam daha fazla ücret vererek çıkartmıştı. Müşteri hizmetlerini ararsan söylerler.

İsmi ikiz sim doğru. Vodafone'da böyle geçiyor. Dediğin gibi 2 sim kartı ve tek numara.
Ben bimcell kullanıyorum şimdi bunu çıkartmam için vodafona mı geçmeliyim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,760
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom