TahaCel
80+ Gold
Dahası
Leona red belend marka kırmızı şarap 1 kadeh sarhoş eder mi. Alkol grçmişim var ama şarap hiç içmedim
kafanızı yerinizden bile oynatmaz.Leona red belend marka kırmızı şarap 1 kadeh sarhoş eder mi. Alkol grçmişim var ama şarap hiç içmedim
Sanane la? Adam onu mu sormuş.kola,fanta,meyve suyu,redbul dururken şarap içilmez maliyeti yüksek vücüda zararı diğerlerinden fazla yaşlılıkta hastanede bolca sıra beklerim dersen 1 kadeh iş görür.
Tavsiye vermiş dostum şarap annen falan değilse bu kadar gerilmene gerek yokSanane la? Adam onu mu sormuş.
Rapor ettim şahsı sokakta görürseniz selam vermeyin.Sanane la? Adam onu mu sormuş.
Senin anneni marine olana kadar ayağımla ezerim çocuk. Profiline de koymuş salyangozu.Tavsiye vermiş dostum şarap annen falan değilse bu kadar gerilmene gerek yok
Şarap harbiden annesi galiba yukarda içmekten falan bahsediyorlar dikkat et reisSenin anneni marine olana kadar ayağımla ezerim çocuk. Profiline de koymuş salyangozu.
Hocam birde üzerine 10 şişe şarap dökün iyce hamur kıvamına gelsinSenin anneni marine olana kadar ayağımla ezerim çocuk. Profiline de koymuş salyangozu.
Çok alakasız bir karşılaştırma olmuş. Ki bence kolanın verdiği zarar, şaraptan daha fazladır.kola,fanta,meyve suyu,redbul dururken şarap içilmez maliyeti yüksek vücüda zararı diğerlerinden fazla yaşlılıkta hastanede bolca sıra beklerim dersen 1 kadeh iş görür.