Edeceğini hiç sanmıyorum sarhoş olmak için çok azAlıntıyı görüntüle
Ciddi şekilde cevaplayınız şu şekilde servis edilen bardaklar 1 bardak içsem sarhoş etmez heralde diye düşünüyorum bilgili olan varsa.
Ekstra olarak daha rahat olarak koktrylerden ne önerirsiniz
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kokteyller arasında en sevmediğimSek viski yerine kokteyl almanı öneririm. Long Island alabilirsin.
hocam peki illa içiçek olsan midpointten hangi kokteyi içerdin ? ve sarhoş etmez dimi 1 kokteylKokteyller arasında en sevmediğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Midpoint kokteylleri de çok iyi değil. Fil türevi publarda daha kaliteli oluyor. O yuzden diyelim galataportta yemegi midpointte yerim sonra sailroof vakkoramada kokteyli icerim.
@Adriatique margarita - cosmopolitan-long ısland kokteylerini önerir misiniz? hangisi sizzin için daha ön planda tavsiyeniz ne olurKokteyller arasında en sevmediğim
Midpoint kokteylleri de çok iyi değil. Fil türevi publarda daha kaliteli oluyor. O yuzden diyelim galataportta yemegi midpointte yerim sonra sailroof vakkoramada kokteyli icerim.
Margarita daha ferah bir kokteyl , lond island bildiğin icetea ama ağır hali gibi. Cosmopolitan aralarından en sevdiğim.hocam peki illa içiçek olsan midpointten hangi kokteyi içerdin ? ve sarhoş etmez dimi 1 kokteyl
@Adriatique margarita - cosmopolitan-long ısland kokteylerini önerir misiniz? hangisi sizzin için daha ön planda tavsiyeniz ne olur
Cosmopolitan hiç içmedim.hocam peki illa içiçek olsan midpointten hangi kokteyi içerdin ? ve sarhoş etmez dimi 1 kokteyl
@Adriatique margarita - cosmopolitan-long ısland kokteylerini önerir misiniz? hangisi sizzin için daha ön planda tavsiyeniz ne olur
Margarita daha ferah bir kokteyl , lond island bildiğin icetea ama ağır hali gibi. Cosmopolitan aralarından en sevdiğim.
1 kokteyl sarhoş etmez içinde 1 shot ya oluyor ya olmuyor restorantlarda. Evde normal bir yemeğin yanına falan hazırlıyorum 1 kokteylden bir şey olmaz kısaca.
bide sabah sabah restoranda viski içmek saçma. Rahat rahat otururken kokteyl içersin keyfine bakarsın viski sabah - öğlen gitmez. Akşam içmen iyi olur. Viski - puro yapıyorlar genelde zorluda the baron diye puro club vardı mesela ordaki insanlar ikisini birlikte tüketiyor.
hocam son sorum arkadaşlarla viski yapsak sek içmek mi daha iyi karıştırıp içmek li içeceklerle ha bide şey dicem sek içmekle karışmak arasında fark olur mu daha hızlı çarpma vs. ama sonuçta aynı akol derecesini koycazCosmopolitan hiç içmedim.
Şahsen Long island'ı margarita'dan daha çok beğeniyorum. Ben Long Island alırdım.
sek daha iyi diğer türlü sevmiyorum viskide ben.hocam son sorum arkadaşlarla viski yapsak sek içmek mi daha iyi karıştırıp içmek li içeceklerle ha bide şey dicem sek içmekle karışmak arasında fark olur mu daha hızlı çarpma vs. ama sonuçta aynı akol derecesini koycaz
sek daha fazla çarpar hem daha önce çok alkol tüketmediyseniz büyük ihtimal hepiniz ilk sek bardakta sarhos olmaya baslarsınız o yüzden önerim soda veya enerji içeceği ile içmenizhocam son sorum arkadaşlarla viski yapsak sek içmek mi daha iyi karıştırıp içmek li içeceklerle ha bide şey dicem sek içmekle karışmak arasında fark olur mu daha hızlı çarpma vs. ama sonuçta aynı akol derecesini koycaz
enerji içeçeği olarak burn olur mu ? soda sade vs mi ?sek daha fazla çarpar hem daha önce çok alkol tüketmediyseniz büyük ihtimal hepiniz ilk sek bardakta sarhos olmaya baslarsınız o yüzden önerim soda veya enerji içeceği ile içmeniz
hızlı hızlı içmeyin yudum yudum için
redbulle
enerji içeçeği olarak burn olur mu ? soda sade vs mi ?
tam tersi şekerle birleşince kana daha hızlı karışacağı için daha çok çarpar benim bildiğimsek daha fazla çarpar hem daha önce çok alkol tüketmediyseniz büyük ihtimal hepiniz ilk sek bardakta sarhos olmaya baslarsınız o yüzden önerim soda veya enerji içeceği ile içmeniz
hızlı hızlı içmeyin yudum yudum için
redbull veya kolae
enerji içeçeği olarak burn olur mu ? soda sade vs mi ?