Neler Yeni

1 kadeh viski sarhoş eder mi?

grasdiyas

80+ Silver
bence olursun ben bitane küçük bardakta su gibi vodka yada rakı fln kenarları tuzluydu tekte attım lav içtim sanki sonrasını hatırlamıyorum ama o ilk ve son içişimdi yemek borum alev aldı sanki ama 15 yaşındaydım tabi

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,624
İsim
Taha yücel
bence olursun ben bitane küçük bardakta su gibi vodka yada rakı fln kenarları tuzluydu tekte attım lav içtim sanki sonrasını hatırlamıyorum ama o ilk ve son içişimdi yemek borum alev aldı sanki ama 15 yaşındaydım tabi
Knk shotlarsan tabi gidersin

grasdiyas

80+ Silver

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
şimdi sek mi redbulla mı içmeliyim
zevk meselesi biraz kimisi sadece buz koyup içer kimisi redbulla içer kimisi sek ben sek tercih ederim mesela hangisi hoşuna giderse öyle iç yeni başladığın için sek ağır gelebilir mekanda falan ağzın yüzün yamulabilir haberin olsun :D

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
e

enerji içeçeği olarak burn olur mu ? soda sade vs mi ?
burn ile hiç içmedim hep redbull ile içtim siz yinede redbull'dan şaşmayın, soda evet sade
Mesaj otomatik birleştirildi:

tekila içmişsin

grasdiyas

80+ Silver
burn ile hiç içmedim hep redbull ile içtim siz yinede redbull'dan şaşmayın, soda evet sade
Mesaj otomatik birleştirildi:

tekila içmişsin
%40 alkol oranı varmış yeşil peri fln içsem toprak atarlar heralde hayal edemiyorum onu içip nasıl yaşamayı başarıyorlar

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
%40 alkol oranı varmış yeşil peri fln içsem toprak atarlar heralde hayal edemiyorum onu içip nasıl yaşamayı başarıyorlar
o alkolun apayrı bir seviyesi hem alkol oranı aşırı yüksek hemde şeker eritip falan kullanıldığı için baya bir etkiler bilincini
zaten ya bayılırsın ya halisünasyon falan görürsün asla tavsiye etmem

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
midpoint esprisi yok şaka gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
1 bardakla kedi bile sarhoş olmaz.
Sarhoş olmak istiyorsanız arka arkaya 7-8 bardak gömmelisiniz. O da öyle deli divane bir sarhoşluk yapmaz. Çıtırında.

Kola ile karıştırmayın derim, tavsiyem enerji. Kolayla kötü oluyor (kendi damak zevkime göre ama arkadaşlarım da beğenmiyor.)
Ayrıca aç karnına içmeyin, inanılmaz mide yakıyor :D Aç karnına içmiştim, midemi tutarak gezmiştim tüm gün.
La olm bizim ülke sorunu galiba alkol ile enerji içmek

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
etmez abey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç