Knk shotlarsan tabi gidersinbence olursun ben bitane küçük bardakta su gibi vodka yada rakı fln kenarları tuzluydu tekte attım lav içtim sanki sonrasını hatırlamıyorum ama o ilk ve son içişimdi yemek borum alev aldı sanki ama 15 yaşındaydım tabi
dik direk yavaş yavaş içemezsin demişlerdiKnk shotlarsan tabi gidersin
zevk meselesi biraz kimisi sadece buz koyup içer kimisi redbulla içer kimisi sek ben sek tercih ederim mesela hangisi hoşuna giderse öyle iç yeni başladığın için sek ağır gelebilir mekanda falan ağzın yüzün yamulabilir haberin olsunşimdi sek mi redbulla mı içmeliyim
burn ile hiç içmedim hep redbull ile içtim siz yinede redbull'dan şaşmayın, soda evet sadee
enerji içeçeği olarak burn olur mu ? soda sade vs mi ?
tekila içmişsinbence olursun ben bitane küçük bardakta su gibi vodka yada rakı fln kenarları tuzluydu tekte attım lav içtim sanki sonrasını hatırlamıyorum ama o ilk ve son içişimdi yemek borum alev aldı sanki ama 15 yaşındaydım tabi
%40 alkol oranı varmış yeşil peri fln içsem toprak atarlar heralde hayal edemiyorum onu içip nasıl yaşamayı başarıyorlarburn ile hiç içmedim hep redbull ile içtim siz yinede redbull'dan şaşmayın, soda evet sade
Mesaj otomatik birleştirildi:
tekila içmişsin
o alkolun apayrı bir seviyesi hem alkol oranı aşırı yüksek hemde şeker eritip falan kullanıldığı için baya bir etkiler bilincini%40 alkol oranı varmış yeşil peri fln içsem toprak atarlar heralde hayal edemiyorum onu içip nasıl yaşamayı başarıyorlar
La olm bizim ülke sorunu galiba alkol ile enerji içmek1 bardakla kedi bile sarhoş olmaz.
Sarhoş olmak istiyorsanız arka arkaya 7-8 bardak gömmelisiniz. O da öyle deli divane bir sarhoşluk yapmaz. Çıtırında.
Kola ile karıştırmayın derim, tavsiyem enerji. Kolayla kötü oluyor (kendi damak zevkime göre ama arkadaşlarım da beğenmiyor.)
Ayrıca aç karnına içmeyin, inanılmaz mide yakıyor Aç karnına içmiştim, midemi tutarak gezmiştim tüm gün.
NedenLa olm bizim ülke sorunu galiba alkol ile enerji içmek