Knk konuyla bilgin yoksa şu kelimeyi yazma be artık kötü niyetli değilsin biliyorum ama gerek yokİcmeyin kardes
Etmez dostum.Knk konuyla bilgin yoksa şu kelimeyi yazma be artık kötü niyetli değilsin biliyorum ama gerek yok
Sek viski yerine kokteyl almanı öneririm. Long Island alabilirsin.Ekstra olarak daha rahat olarak koktrylerden ne önerirsiniz
Sek viski yerine kokteyl almanı öneririm. Long Island alabilirsin.
Etmez merak etme, iki bardağı da etmez.Alıntıyı görüntüle
Birden fazla alkol karışımı var içinde bunun bir bardağı sarhoş frlan etmez dimi yeni alkol içmeye başladığım için soruyorum. Cafede otururken içmelik sıkırnı olmayacak bir şey istiyorum
Tamamdır hocam teşekkürlerEtmez merak etme, iki bardağı da etmez.
Tatlının yanında felan gider dimi hocamEtmez merak etme, iki bardağı da etmez.
1 bardakla kedi bile sarhoş olmaz.Ciddi şekilde cevaplayınız şu şekilde servis edilen bardaklar 1 bardak içsem sarhoş etmez heralde diye düşünüyorum bilgili olan varsa.
Ekstra olarak daha rahat olarak koktrylerden ne önerirsiniz
Kola ile karıştırmayın derim, tavsiyem enerji. Kolayla kötü oluyor (kendi damak zevkime göre ama arkadaşlarım da beğenmiyor.)Birden fazla alkol karışımı var içinde bunun bir bardağı sarhoş frlan etmez dimi yeni alkol içmeye başladığım için soruyorum. Cafede otururken içmelik sıkırnı olmayacak bir şey istiyorum
Kuruyemiş ya da meyve tabağı ile daha çok öneririm. Canın tatlı istiyorsa tatlıyla da içebilirsin.Tamamdır hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tatlının yanında felan gider dimi hocam
tamamdır hocamKuruyemiş ya da meyve tabağı ile daha çok öneririm. Canın tatlı istiyorsa tatlıyla da içebilirsin.