Dostlar instada gezerken karşıma çıktı. Yerli marka Şımart, 1 Mayıs'a kadar Ankara'daki mağazalarına normal ampulü ile gelenlere ücretsiz akıllı ampul veriyormuş.
Kampanya günlük 10 kişi ile sınırlıymış.
Verdikleri ampül;
![]()
Akıllı Ampul (BLE) - Şımart Teknoloji
Akıllı Ampul (BLE) ile evinizi akıllı hale getirin! Hemen Akıllı Ampul (BLE) ürününe sahip olun, evinizi geleceğin teknolojisiyle buluşturun!simart.me
Gittim oyumu kullandım. Gücüm yetti değişti.façan yetiyorsa bi denesene? tutan mı var? klavye bebesi seni![]()
insanlar küskün ve sandığa gitmedi diye fazla uçmaGittim oyumu kullandım. Gücüm yetti değişti.Klavye başından da değil gittim sandığa kanlı canlı değiştirdim.
![]()
insanlar küskün ve sandığa gitmedi diye fazla uçmaErdoğan hala görevinde? Siz çöp toplama seçimini galiba yönetim değişikliği sandınız. Veya kafalar fazla uçmuş. Sandığa gitmeyen 5 milyondan fazla Ak seçmeni var. 20 yılda bir %38 aldın diye tekrar söylüyorum bir taraflarını fazla oynatma, yine indiren biz oluruz aklında olsun
![]()
CHP'nin aldığı oya lafım yok. Milletin takdirine kimsenin lafı olamaz zaten. Sandık ne diyorsa o dur. Benim lafım 40 yılda bir başarı elde edip, havaya girerek burada ötmeye çalışanlara. Kazanan bütün başkanlara tebrikler.