monitörünüzün hz değerini bilmiyorum ama Hdmı 1.4 1080 pde 144 hz 2k da 75 hz destekliyor bilginizeAldım lenovo monitör için eyvallah, laptopta dp yok.
165 hocam, 144 destekleyen 165 de destekler diye düşündüm, olmazsa diğer monitördekini takarım. Düşünceniz için teşekkürlermonitörünüzün hz değerini bilmiyorum ama Hdmı 1.4 1080 pde 144 hz 2k da 75 hz destekliyor bilginize
Tam hdmi kablosu arıyordum bu konu karşıma çıktı 40tl de indirim kuponum varmış ücretsiz almış oldum kralsın
3 adet aldım alt limitsiz kuponla iş görürKaliteli midir acaba ?
Biri mobilden atılan link biri normal website linki aynı ikiside.Sitedeki görseller düşük çözünürlük biri m.n11 diğeri n11
Bu ürünleri alırken hayal kırıklığına uğramamak için HDMİ Hz Chart gibi görsellere göz atılmasını öneriyorum.1 Metre Hdmi Kablo 1.4 4k Full Hd Laptop Tv Görüntü Hdmi Kablosu Fiyatları ve Özellikleri
1 Metre Hdmi Kablo 1.4 4k Full Hd Laptop Tv Görüntü Hdmi Kablosu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Uç Uç Tık Hızı Nays İle Daha'da Uyguna Alabilirsiniz
Hayal kırıklığı olacak durum yok halihazırda kullanıyorum benBu ürünleri alırken hayal kırıklığına uğramamak için HDMİ Hz Chart gibi görsellere göz atılmasını öneriyorum. Alıntıyı görüntüle
Herkes HDMI versiyonlarının hangi çözünürlüklerde ne kadar Hz verdiğini bilmiyor. Forumda bu konu yüzünden sorun yaşayan çok kişi gördüm, sadece bilgilendirme amaçlı yazdım.Hayal kırıklığı olacak durum yok halihazırda kullanıyorum ben
hocam fiyatı 400 tl olsa eyw ama 39'tl'lik üründen 500'tlik performans beklemek zaten saçma olmazmı?Herkes HDMI versiyonlarının hangi çözünürlüklerde ne kadar Hz verdiğini bilmiyor. Forumda bu konu yüzünden sorun yaşayan çok kişi gördüm, sadece bilgilendirme amaçlı yazdım.