Öneri 1 Milyon TL'ye Alınabilecek Araba Önerisi

Peadyte

80+
Reaksiyon skoru
11
bütçem 1.100.000 hiç araba kullanmadım daha önce ilk ehliyeti alıcam yaş 26 boy 165 rahat edebileceğim sorun çıkarmıcak bakıyorum böyle keko arabaları hiç sevmem yaşıma uygun arabalardan anlamam sadece arabam olsun yeterli teşekkürler simdiden

Sıfır araç zaten o paraya yok boş egea ya da i10 falan vardır sadece, seçeneğin yok yani

bütçem 1.100.000 hiç araba kullanmadım daha önce ilk ehliyeti alıcam yaş 26 boy 165 rahat edebileceğim sorun çıkarmıcak bakıyorum böyle keko arabaları hiç sevmem yaşıma uygun arabalardan anlamam sadece arabam olsun yeterli teşekkürler simdiden
Kral hem ilk araban hem de 0 arabaya göre bütçen çok kısıtlı. İkinci el temiz arabalara yönelmeni tavsiye ediyorum acemi şoförsün aynı zamanda.

Dostum yanlış anlamazsan bir soru sorucam art niyetli sormuyorum o yaşta 1 milyon TL yi nasıl biriktirdin hele ki şu devirde, bir de ilk araba olarak 1 Milyon bütçe için fazla gibi eğer tecrüben yoksa ufak tefek kazalarda büyük sorunlar açabilir sana 2020 modellerde ikinci el egea falan alabilirsen acemiliğini atacak kadar kullansan sonra yükseltsen daha iyi olabilir, onun dışında arkadaşın dediği gibi sıfır kalmadı 1milyon tl ye sanırım.

Bu bütçede sıfır yerine temiz 2.el bakmanız daha iyi olur sıfır belki İ10 alınır onun fiyatıda uçmuştu en son.

1 Milyona Max Egea'lar Felan Var Tavsiye Hocam İkinci El Temiz Arabalara Bak

ikisinden biri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum yanlış anlamazsan bir soru sorucam art niyetli sormuyorum o yaşta 1 milyon TL yi nasıl biriktirdin hele ki şu devirde, bir de ilk araba olarak 1 Milyon bütçe için fazla gibi eğer tecrüben yoksa ufak tefek kazalarda büyük sorunlar açabilir sana 2020 modellerde ikinci el egea falan alabilirsen acemiliğini atacak kadar kullansan sonra yükseltsen daha iyi olabilir, onun dışında arkadaşın dediği gibi sıfır kalmadı 1milyon tl ye sanırım.
borsada biriktirdim 5 sene al sat yaparak

Kral hem ilk araban hem de 0 arabaya göre bütçen çok kısıtlı. İkinci el temiz arabalara yönelmeni tavsiye ediyorum acemi şoförsün aynı zamanda.
ne model peki ikinci el, temiz sorunsuz bulabilemek sıkıntılı ya güvenim yok kimseye

1 Milyona Max Egea'lar Felan Var Tavsiye Hocam İkinci El Temiz Arabalara Bak
ne tür

bence ikinci el almak çok daha mantıklı
baktım biraz ama bilemedim

arkadaşlar ikinci el link atabilirsiniz sarı siteden yada isim model marka söyleyerek ben bakayım

Son düzenleme:
dostum ilk araç için bütçen çok yüksek ilk aracında illaki sürtme vs olur acemiligini atacagın bir araç alıp sonra eldekini satıp üstüne para ekleyip daha iyisini almak daha mantıklı 700-750 bandında otomatik bir araç alıp kalan paranı altına yatırıp acemiligini atıp park vs işlerini ögrenip sonra aracı satıp eldeki altınları bozdurup daha üst model araç al

dostum ilk araç için bütçen çok yüksek ilk aracında illaki sürtme vs olur acemiligini atacagın bir araç alıp sonra eldekini satıp üstüne para ekleyip daha iyisini almak daha mantıklı 700-750 bandında otomatik bir araç alıp kalan paranı altına yatırıp acemiligini atıp park vs işlerini ögrenip sonra aracı satıp eldeki altınları bozdurup daha üst model araç al
haklısın en kötü ikinci el fiat egea alıcam gibi temiz benim yaşıma uygun gibi tek sorun ettiğim ayaklarımın yetmesi koltuk öne alma gibi şeyler varmıdır o modelde

haklısın en kötü ikinci el fiat egea alıcam gibi temiz benim yaşıma uygun gibi
egea ne yapacan manuel ne otomatik al geç büyükşehirlerde manuel eziyet eger büyükşehirde yaşıyorsan kanser olma garanti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,138
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri