Çözüldü✓ 1. monitöre görüntü gelmiyor

neonox

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba, dün akşam monitör ile ilgili Hz ayarları vs yaptım ve doğru şekilde çalışıyordu. Noldu hatırlamıyorum reset attım daha sonra 1. monitörüme görüntü gelmedi. Bir şeyler denedim açamadım. Yarın olur bir daha bakarım dedim fakat gene görüntü yok. 2. monitöre görüntü geliyor. 1. monitör çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Sebebi ne olabilir?

Öncelikle monitörün ayarlarından hangi kablo bağlantısından görüntü çekeceğini ayarladınız mı ? Örneğin Default modda kendisi HDMI dan görüntü çekmeye çalışıyodur ancak siz DP ile bağlantı kurmuşsunuzdur monitörü kapatıp açtığınızda markasının logo ekranı gelir ancak bilgisayar ekranı gelmez. Eğer doğru kablo tipi seçili ancak yine gelmiyorsa ekran kartı ile bağlantısını kontrol edin mümkünse ekran kartının başka bir portuna deneyin yine olmazsa farklı bir kablo ile deneyin.

Öncelikle monitörün ayarlarından hangi kablo bağlantısından görüntü çekeceğini ayarladınız mı ? Örneğin Default modda kendisi HDMI dan görüntü çekmeye çalışıyodur ancak siz DP ile bağlantı kurmuşsunuzdur monitörü kapatıp açtığınızda markasının logo ekranı gelir ancak bilgisayar ekranı gelmez. Eğer doğru kablo tipi seçili ancak yine gelmiyorsa ekran kartı ile bağlantısını kontrol edin mümkünse ekran kartının başka bir portuna deneyin yine olmazsa farklı bir kablo ile deneyin.
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi Hdmi'daymıs dünde hdmi kablosunu takmıştım. Sağolun tekrardan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,349
Üyeler
190,899
Son üye
dogan0_
Geri