Bence iade et riske atma .Arkadaşlar abdullah abinin tanıttığı asus vg2409q1r monitörü aldım ve mavi renke 1 tane ölü piksel olduğunu gördüm ne yapmalıyım değiştireyim mi bazıları ölü piksel gitgide büyüyor diyor ne yapmalıyım?
Garantiye yollamalısınız.Arkadaşlar abdullah abinin tanıttığı asus vg2409q1r monitörü aldım ve mavi renke 1 tane ölü piksel olduğunu gördüm ne yapmalıyım değiştireyim mi bazıları ölü piksel gitgide büyüyor diyor ne yapmalıyım?
iade edin her monitörde ölü piksel sorunu olabiliyor maalesef bu modele özgü değil o monitöre özgüdürArkadaşlar abdullah abinin tanıttığı asus vg2409q1r monitörü aldım ve mavi renke 1 tane ölü piksel olduğunu gördüm ne yapmalıyım değiştireyim mi bazıları ölü piksel gitgide büyüyor diyor ne yapmalıyım?
kesinlikle iade et ölü piksel giderek artma şansı var bu arda hepsi burada aldıysan iade konusunda sorun cıkartıyor bazen inşllah sorun yaşamazsın .
iade edin her monitörde ölü piksel sorunu olabiliyor maalesef bu modele özgü değil o monitöre özgüdür
Garantiye yollamalısınız.
iade ediniz . ilerde sorun yaşamamanız açısından.
Bence iade et riske atma .
Asus, sadece aşağıdaki durumlarda ASUS Ürününüz TFT LCD ekranıyla ilgili garanti hizmeti sunacaktırVer iadeye hocam kafan ağrımasın gerek yok garantiyi boşa vermiyorlar
iade edin direk hiç uğraşmayın hangi satıcıdan aldıysan iade talebi oluşturupAsus, sadece aşağıdaki durumlarda ASUS Ürününüz TFT LCD ekranıyla ilgili garanti hizmeti sunacaktır
0 ila 36 ay arasında 3'ten fazla parlak nokta ya da 5'ten fazla koyu renkli nokta
Diyor garantide
garanti yalnız dediğiniz biz iade etmenizi öneriyoruzama bende 1 tane var 3 olması lazım diyor orda
bunu eğer hepsiburadada aldıysanız oradan iade eidceksinizgaranti yalnız dediğiniz biz iade etmenizi öneriyoruz
14 gün boyunca iade etme hakkınız var garantiye yollamayınama bende 1 tane var 3 olması lazım diyor orda