Neler Yeni

1 ölü piksel var ne yapmalıyım?

Zapt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tunahan
Arkadaşlar abdullah abinin tanıttığı asus vg2409q1r monitörü aldım ve mavi renke 1 tane ölü piksel olduğunu gördüm ne yapmalıyım değiştireyim mi bazıları ölü piksel gitgide büyüyor diyor ne yapmalıyım?

01adanalı

80+ Silver
Arkadaşlar abdullah abinin tanıttığı asus vg2409q1r monitörü aldım ve mavi renke 1 tane ölü piksel olduğunu gördüm ne yapmalıyım değiştireyim mi bazıları ölü piksel gitgide büyüyor diyor ne yapmalıyım?
Bence iade et riske atma .

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Garantiye yollamalısınız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Zapt

Fsburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Burak Göktuğ
iade edin her monitörde ölü piksel sorunu olabiliyor maalesef bu modele özgü değil o monitöre özgüdür

Osmanbayirr

80+ Bronze
kesinlikle iade et ölü piksel giderek artma şansı var bu arda hepsi burada aldıysan iade konusunda sorun cıkartıyor bazen inşllah sorun yaşamazsın .

Zapt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kesinlikle iade et ölü piksel giderek artma şansı var bu arda hepsi burada aldıysan iade konusunda sorun cıkartıyor bazen inşllah sorun yaşamazsın .
iade edin her monitörde ölü piksel sorunu olabiliyor maalesef bu modele özgü değil o monitöre özgüdür
Garantiye yollamalısınız.
iade ediniz . ilerde sorun yaşamamanız açısından.
Bence iade et riske atma .
Ver iadeye hocam kafan ağrımasın gerek yok garantiyi boşa vermiyorlar
Asus, sadece aşağıdaki durumlarda ASUS Ürününüz TFT LCD ekranıyla ilgili garanti hizmeti sunacaktır

0 ila 36 ay arasında 3'ten fazla parlak nokta ya da 5'ten fazla koyu renkli nokta

Diyor garantide garantiye girebiliyor mu yane?

Fsburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Burak Göktuğ
Asus, sadece aşağıdaki durumlarda ASUS Ürününüz TFT LCD ekranıyla ilgili garanti hizmeti sunacaktır

0 ila 36 ay arasında 3'ten fazla parlak nokta ya da 5'ten fazla koyu renkli nokta

Diyor garantide
iade edin direk hiç uğraşmayın hangi satıcıdan aldıysan iade talebi oluşturup

• Beğen
Reaksiyonlar: Zapt

Zapt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tunahan

Fsburak