Neler Yeni

Çözüldü✓ 1 saat sonra sipariş vericem yorum lütfen (9900x + 4080s)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Karataş
Arkadaslar merhaba, oyun + iş için üst seviye sistem almak istiyorum. 3-4 aydir youtuberlari takip ediyorum ama kimse ust seviye sistem cikarmiyor, artik beklemekten sıkıldığım icin suan bana en makul gelen bu sistemi almaya karar verdim: https://www.gamegaraj.com/urun/captain-7a/

Asagidaki gibi ozellestirdim, 1 saat sonra siparis verecegim. Degistirmemi tavsiye ettiginiz bir parca var mi? Ozellikle anakart ve sogutucudan supheliyim.

Degistirdigim parcalari ve fiyat etkisini kirmizi ile isaretledim.

captain7a_annotated.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Jiyu
ben de yeni yeni araştırmaya başladım , anakartı değiştirmen gerekebilir çünkü yüksek düzey sistem alıyorsun.

Bütçe nedir? SSD, AiO vs kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_20241203_232914_Chrome.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de yeni yeni araştırmaya başladım , anakartı değiştirmen gerekebilir çünkü yüksek düzey sistem alıyorsun.
anakarttan pek anlamiyorum ama seceneklere kabaca bir bakinca anlamli bir degisiklik icin en az 8500TL arttirmak gerekiyordu, o da gereksiz gibi hissettirdi acikcasi. Ama eger herkes mutlaka degistir derse degistirebilirim.

Keskin bir limitim yok ama cok da lükse kaçsın istemiyorum. 85e kadar cikabilirim eger cok gerekiyorsa. SSD ne acidan kotu? AiO nedir?

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Jiyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
acaba yeni yıl gelmeden şöyle bir sistem 70k'ya satılır mı ? hem de asus galax marka ekran kartı ile...
Tabi doğal olarak aynı şekilde 4070tisüper 47k , 4070süper 37k güzel olurdu.. ( zamlardan sonra muhtemelen en fazla bu kadar düşer )
29 kasımda 95k'ya 4090 sistem vardı *-*

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
Selim
Arkadaslar merhaba, oyun + iş için üst seviye sistem almak istiyorum. 3-4 aydir youtuberlari takip ediyorum ama kimse ust seviye sistem cikarmiyor, artik beklemekten sıkıldığım icin suan bana en makul gelen bu sistemi almaya karar verdim: https://www.gamegaraj.com/urun/captain-7a/

Asagidaki gibi ozellestirdim, 1 saat sonra siparis verecegim. Degistirmemi tavsiye ettiginiz bir parca var mi? Ozellikle anakart ve sogutucudan supheliyim.

Alıntıyı görüntüle
İşlemci render üzerine kurulu yani iyi performans verir ekran kartın zaten render performansı çok yüksek onda da sorun yok sadece anakart biraz daha yüksek seviye almanız sizin faydanıza olur sıvı soğutma da mümkünse dışardan artich filan alabilirsin 360mm onun dışında sistem tam senin hedeflediğin amaçlara uygun hem oyun hem de render

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci render üzerine kurulu yani iyi performans verir ekran kartın zaten render performansı çok yüksek onda da sorun yok sadece anakart biraz daha yüksek seviye almanız sizin faydanıza olur sıvı soğutma da mümkünse dışardan artich filan alabilirsin 360mm onun dışında sistem tam senin hedeflediğin amaçlara uygun hem oyun hem de render
yorumlariniz icin tesekkur ederim, mumkunse sitede var olan anakart ve sivi sogutma seceneklerinden tavsiyede bulunabilir misiniz? disardan alip takmaya useniyorum acikcasi :(

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Jiyu
yorumlariniz icin tesekkur ederim, mumkunse sitede var olan anakart ve sivi sogutma seceneklerinden tavsiyede bulunabilir misiniz? disardan alip takmaya useniyorum acikcasi :(
Soğutma bildiğim kadarıyla demonte gönderiliyor , belki sıvı soğutmada farklıdır.
Eğer özelleştirmelerdeki pahalı ya da kalitesiz ile , kendiniz alsanız daha kaliteli olanı alabilecekseniz uygun fiyata bence kendiniz alın.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
baba merhaba
Soğutma bildiğim kadarıyla demonte gönderiliyor , belki sıvı soğutmada farklıdır.
Eğer özelleştirmelerdeki pahalı ya da kalitesiz ile , kendiniz alsanız daha kaliteli olanı alabilecekseniz uygun fiyata bence kendiniz alın.
kule tipleri demontaj geliyor, sıvı soğutma takılı geliyor.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Alıntıyı görüntüle
Anakart o seviyede üzmeye başlar çalışır ama tercih etmeyin

kozolak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emin çınar

Alıntıyı görüntüle
Hocam 85 90 K ya kadar cikabilrmisiniz yani size bı sistem önerebilirim tek bir site yerine farklı sistelernde almak daha mantıklı bence

Lich_2001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Mahmut Sürüc
Anakart ve ram seçerken uyumluluğuna dikkat ediniz. Bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı olurlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Karataş
Anakart o seviyede üzmeye başlar çalışır ama tercih etmeyin
hocam rica etsem sitedeki seceneklerden mantikli olan bir tanesini soyleyebilir misiniz?

Hocam 85 90 K ya kadar cikabilrmisiniz yani size bı sistem önerebilirim tek bir site yerine farklı sistelernde almak daha mantıklı bence
Cok farkedecekse cikabilirim fakat kendim toplama isine pek sicak bakmiyorum acikcasi.

Top Bottom