azrailcim bekler misin son kule kaldı 1dkSon bir League of Legends maçı
Fetöyü öldürürdümBir anda bir saatlik ömrünüz kalıyor, en son yapmak istediğiniz şey ne olurdu? Finansal kısıtlama yok.
istediğimiz olmuyor mu ışınlanmayı falan isterdim bide uzay gemisini sürsem zaten uçak yerine geçer ve aynı zamanda bütün gemiyi kızlarla doldururdum ve 500 km araba ile yapınca gelen his uzay gemisiyle çok daha fazla gelmiş olucakuzaya çıkman 1 saat usta zaten uzaya çıkarken uçak sürüp aynı anda kızlarla takılıp uzaya mı çıkacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:
güzel bir pizza ve hamburger yer dünyanın en zengin insanın trden gitmesi için gerekli şeyler yapardım
adam finansal demişistediğimiz olmuyor mu ışınlanmayı falan isterdim bide uzay gemisini sürsem zaten uçak yerine geçer ve aynı zamanda bütün gemiyi kızlarla doldururdum ve 500 km araba ile yapınca gelen his uzay gemisiyle çok daha fazla gelmiş olucak
Bugatti ile 500 basıp hava alanına gidecek uçağa binip biraz gittikten sonra uçağın burnunu havaya dikip uzaya gidecek oto pilota alıp kızla takılacak bu kadar basituzaya çıkman 1 saat usta zaten uzaya çıkarken uçak sürüp aynı anda kızlarla takılıp uzaya mı çıkacaksın
Bir anda bir saatlik ömrünüz kalıyor, en son yapmak istediğiniz şey ne olurdu? Finansal kısıtlama yok.