Neler Yeni

🔥İndirim 1 Senelik Geforce Now 999TL + 4 Taksit

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,740
İsim
Mehmet Aslan
Global ile aynı fiyatta satıldığı doğru ama her şey aynı fiyatta satılıyor. Bu kartları dolarla alıyorsun server ürünleri de dolarla.
1060 varken haklıydın global parası alıp 1060 vermemeleri gerekiyordu ama şimdi global ile aynı.
Yani biz sistem toplarken dolarla alıyoruz. Sadece TL ye ceviriyoruz.
Ek olarak 999tl aylık 83 liraya dolar bazında ise 2.42 dolara geliyor.
Şu anki fiyat üzerinden konuşursak çok iyi fiyat. Ama aylık 360tl yani 10 dolar üzerinden konuşursak pahalı.
En nihayetinde bu servisin sahibi Nvidia , sınırsız kaynağı var , en azından imaj açısından böyle bir politika izlememeleri gerekirdi. Servisi işleten iş ortaklarını çoktan değiştirmeliydiler. Ayrıca çok agresif ve katı bir reklam ağları var , para bastıkları içerik üreticilerinin servise eleştiride bulunan kullanıcıları nasıl zorbaladıklarını unutmadık , Jahrein , Swaggy , Abdullah abi gibi kişiler servisi eleştirmeseydi bu düzenlemeyi bile yapmazlardı :D

Deeps

80+
Bant kısma olayı olacak mı yaşayıp göreceğiz. Ben ithamda bulunmuyorum. Yaparlar ise yine gelip yazarız.
ben direkt ispat atıyorum ithama gerek yok tüm dünyada kısıyorlar. 3. sınıf geri kalmış türkiyede mi kısmayacaklar :D sanmıyorum. Çok parası olan alsın denesin.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,158
İsim
Oğuz Oğuz

Deeps

80+
haaa bu arada 1000 liraya el konsolu alın daha çok keyif alırsınız gençler :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle sistemler herkeste farklı çalışıyor. Buraya konu açan insanların belkide 10 katı kadar memnun insanda vardır. O yüzden sistemin zaten ücretsiz denemesi mevcut. Almak isteyenler önce sistemi kendi internetlerinde test etmeli sonra almalı.
Sorun şurda. Sana ücretsiz paketi yanı traili zaten sorunsuz sunuyorlar. Sende diyorsun aaa ne güzel satın alayım. satın alıyorsun bir ay içinde yada bir ay sonuna doğru ufak ufak bi bakmışsın bant daraltmışlar bunu yapmazlarsa sana 999 liraya bu hizmeti sunamazlar zaten. nvidia gibi firmaların pazarlama politikalarını öğrenmek gerekiyor. ve evet now çıktığı tarihten bu yana kusurlu bir sistem ve düzeltmek için de çaba sarfetmiyorlar. min yatırımla max kazanç nvidianın şanındandır.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,158
İsim
Oğuz Oğuz
En nihayetinde bu servisin sahibi Nvidia , sınırsız kaynağı var , en azından imaj açısından böyle bir politika izlememeleri gerekirdi. Servisi işleten iş ortaklarını çoktan değiştirmeliydiler. Ayrıca çok agresif ve katı bir reklam ağları var , para bastıkları içerik üreticilerinin servise eleştiride bulunan kullanıcıları nasıl zorbaladıklarını unutmadık , Jahrein , Swaggy , Abdullah abi gibi kişiler servisi eleştirmeseydi bu düzenlemeyi bile yapmazlardı :D
2 yıllık cago izleyicisi olarak bütün olayları biliyorum:D. Ama şimdi kendileri düzelttik diyor. Yani alternatifi olsa ona geç derim ama yok. Keşke olsa başka firma da rekabet olsa. Yani burda evinde güzel sistemleri olan bizler için eleştirmesi kolay ama ailesi PC almayan liseye ortaokuka giden evinde 2005 den kalma eski bilgisayaru olan çocuk için bu tartışmalar hikaye. O çocuğa 1060 da versen koşa koşa oynar. Onlar için zaten güzel sistem diyorum.

haaa bu arada 1000 liraya el konsolu alın daha çok keyif alırsınız gençler :D

Sorun şurda. Sana ücretsiz paketi yanı traili zaten sorunsuz sunuyorlar. Sende diyorsun aaa ne güzel satın alayım. satın alıyorsun bir ay içinde yada bir ay sonuna doğru ufak ufak bi bakmışsın bant daraltmışlar. nvidia gibi firmaların pazarlama politikalarını öğrenmek gerekiyor. ve evet now çıktığı tarihten bu yana kusurlu bir sistem ve düzeltmek için de çaba sarfetmiyorlar. min yatırımla max kazanç nvidianın şanındandır.
1000 liraya PS2 bile yok.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,740
İsim
Mehmet Aslan
2 yıllık cago izleyicisi olarak bütün olayları biliyorum:D. Ama şimdi kendileri düzelttik diyor. Yani alternatifi olsa ona geç derim ama yok. Keşke olsa başka firma da rekabet olsa. Yani burda evinde güzel sistemleri olan bizler için eleştirmesi kolay ama ailesi PC almayan liseye ortaokuka giden evinde 2005 den kalma eski bilgisayaru olan çocuk için bu tartışmalar hikaye. O çocuğa 1060 da versen koşa koşa oynar. Onlar için zaten güzel sistem diyorum.

4080 verene kadar cagolamaya devam :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ali gül
çok iyi kampanya alacağım kesin haber için teşekkürler

ben 3 aylık paketi alıp 3 ay boyunca her gün kullandım ve hiç sıra beklemedim çok nadir şekilde 3 aylık süreçte 15 20 kere falan veri kaybı yaşanıp donuyordu onun dışında hikayeli oyunlarda asla sıkıntı yaşamadım yine olsa yine alırım çünkü bir sistemim yok .benim açımdan tek sıkıntı yükleme süresinin uzun sürmesi (map,oyun açılış vb)

Deeps

80+

Hem retro hem keyifli. hem kafan rahat :D

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,158
İsim
Oğuz Oğuz
4080 verene kadar cagolamaya devam :kekw:
4090 ile hizmet veren ultimate sistemi tr ye geliyor. 4090 alacak para olmadığı için ben bile denemeyi düşünüyorum :D

Ya da 1000 liraya Monopoly alınabilir :D

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,301
İsim
Diyarhan

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
GFN yaptığı açıklamada geçen ay itibariyle artık kimseye 1060 kart denk gelmeyeceğini açıkladı. Artık herkese 2080 kart gelecekmiş.
Eğer böyle ise 999tl çok iyi bir fiyat. Şuan her oyunu açan 2.el bir pc bile rx6000'lü falan en az 10k'ya toplanır.
Eğer aileniz pc almaya karşı ise ve ekonmik özgürlüğünüz yok ise(lisedeyseniz vs.) tam öğrenci kardeşlerim için bir sistem. Senden büyük abinin veya kuzenin kredi kartıyla 4 taksitle alıp istediğin oyunu kasmadan oynayabilirsin.
Ek olarak GFN Yıl boyunca en düşük Kasım ayında oluyor. Şimdi alırsanız seneye kasımda biteceği için yine en iyi fiyatla gelecek sene yenilemiş olursun.
Rekabetçi oyunlar için hala geri de olsada hikayeli oyunlar için eğer internetiniz iyiyse hala çok iyi bir sistem.
Xbox'ın falan alternatifi olsada sunucuları TR'de olduğu için hiçbiri GFN kadar iyi değil.

Alıntıyı görüntüle

Ek olarak globalde olan 4090 kartlar ile gelen üyelik modeli GFN Ultimate TR'ye de geliyormuş.

Alıntıyı görüntüle
dünyanın en kötü servisi bu arada, max 3 yıla kapanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,578
Üyeler
163,525
Son üye
Spiymers
Top Bottom