Neler Yeni

🔥İndirim 1 Senelik Geforce Now 999TL + 4 Taksit

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
20k pc almak yerine 1k 12aylık gefnow almak mantıklı geliyor aslında.tv den bile oynarsın görüntü aldıkça :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

pc'm olmasa ve istanbulda falan yaşasam alırdım
Niye İstanbul?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
SEFA KAYA

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
yok gelir izle gör daha önceden getirdiler
Dostum izle ve gör diye bir cümle yok. Burda getircekler diye yanlış bilgi veriyorsun. Adamlar kendi dedi getirmicez diye.

1731157963653.png

internet, ping bakımından dedim
Hangi şehirde yaşıyorsun?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
SEFA KAYA

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
2080 yine globale göre aşırı kötü ama 1060 değil en azından ne diyeyim :D Son çare olarak düşünülebilir.
2080 kötü bir kart değil bu sistem için gayet yeterli. Ama tabi daha iyisi olsa daha iyi olur.

GFN serverleri Ankara ve İstanbulda mevcut.

1731158211506.png

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
2080 kötü bir kart değil bu sistem için gayet yeterli. Ama tabi daha iyisi olsa daha iyi olur.

GFN serverleri Ankara ve İstanbulda mevcut.
Globalle aynı fiyata sattıkları için benim açımdan her halükarda rezil bir sistem hocam :D 2080 in güzel kart olması bence önemli değil , mesele bizi gondiklemeleri.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
Globalle aynı fiyata sattıkları için benim açımdan her halükarda rezil bir sistem hocam :D 2080 in güzel kart olması bence önemli değil , mesele bizi gondiklemeleri.
Global ile aynı fiyatta satıldığı doğru ama her şey aynı fiyatta satılıyor. Bu kartları dolarla alıyorsun server ürünleri de dolarla.
1060 varken haklıydın global parası alıp 1060 vermemeleri gerekiyordu ama şimdi global ile aynı.
Yani biz sistem toplarken dolarla alıyoruz. Sadece TL ye ceviriyoruz.
Ek olarak 999tl aylık 83 liraya dolar bazında ise 2.42 dolara geliyor.
Şu anki fiyat üzerinden konuşursak çok iyi fiyat. Ama aylık 360tl yani 10 dolar üzerinden konuşursak pahalı.

Deeps

80+
GFN yaptığı açıklamada geçen ay itibariyle artık kimseye 1060 kart denk gelmeyeceğini açıkladı. Artık herkese 2080 kart gelecekmiş.
Eğer böyle ise 999tl çok iyi bir fiyat. Şuan her oyunu açan 2.el bir pc bile rx6000'lü falan en az 10k'ya toplanır.
Eğer aileniz pc almaya karşı ise ve ekonmik özgürlüğünüz yok ise(lisedeyseniz vs.) tam öğrenci kardeşlerim için bir sistem. Senden büyük abinin veya kuzenin kredi kartıyla 4 taksitle alıp istediğin oyunu kasmadan oynayabilirsin.
Ek olarak GFN Yıl boyunca en düşük Kasım ayında oluyor. Şimdi alırsanız seneye kasımda biteceği için yine en iyi fiyatla gelecek sene yenilemiş olursun.
Rekabetçi oyunlar için hala geri de olsada hikayeli oyunlar için eğer internetiniz iyiyse hala çok iyi bir sistem.
Xbox'ın falan alternatifi olsada sunucuları TR'de olduğu için hiçbiri GFN kadar iyi değil.

Alıntıyı görüntüle

Ek olarak globalde olan 4090 kartlar ile gelen üyelik modeli GFN Ultimate TR'ye de geliyormuş.

Alıntıyı görüntüle
aynen gtx serisi kartlarla oynasınlar. bu geforce nowun türkiyede ki politikasını bi bilseniz bırak konu açmayı burda tartışmazsnız bile:D

Dostum izle ve gör diye bir cümle yok. Burda getircekler diye yanlış bilgi veriyorsun. Adamlar kendi dedi getirmicez diye.

Alıntıyı görüntüle

Hangi şehirde yaşıyorsun?
onlar oraya yazarda bandwidth throttling'in ne olduğunu biliyorsan bence bu yazdığıma inan.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
aynen gtx serisi kartlarla oynasınlar. bu geforce nowun türkiyede ki politikasını bi bilseniz bırak konu açmayı burda tartışmazsnız bile:D
Biliyorum dostum politikasını. Zaten bastada söyledim 1060 kartlar ile devam etmeyecekleri için açtım konuyu. Daha iyi bir alternatifi yok.
Benim sistemim var konuşmak güzel.
Ama gerçekten parası olmayan veya ailesi izin vermeyen insanlar için başka seçenek var mı?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Kesinlikle tavsiye etmem sistemler çok kötü 1 ay denedim oyuna zor giriyor sürekli takılîyor (500down 50up) var

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz

onlar oraya yazarda bandwidth throttling'in ne olduğunu biliyorsan bence bu yazdığıma inan.
Bant kısma olayı olacak mı yaşayıp göreceğiz. Ben ithamda bulunmuyorum. Yaparlar ise yine gelip yazarız.

Top Bottom