onuragaoglu
80+
arkadaşlar 1. sınavlardan 3 dersten kalırsam 2. sınavlarda 50 nin üstüne ortalamayı yaparsam sınıfı geçerim dimi
inşallah öyledir ya2 sınavın ortalaması barajın üstünde olması gerek diye biliyorum.
Aga harbi ya kimyayla fizik bi girdiarkadaşlar 1. sınavlardan 3 dersten kalırsam 2. sınavlarda 50 nin üstüne ortalamayı yaparsam sınıfı geçerim dimi
Geçersinarkadaşlar 1. sınavlardan 3 dersten kalırsam 2. sınavlarda 50 nin üstüne ortalamayı yaparsam sınıfı geçerim dimi
bn 1 dersten kaldım(biyoloji 39) ama hiç çalışasım gelmiyorarkadaşlar 1. sınavlardan 3 dersten kalırsam 2. sınavlarda 50 nin üstüne ortalamayı yaparsam sınıfı geçerim dimi
"Ders yılı sonunda her bir dersten iki dönem puanı bulunmak kaydıyla doğrudan sınıfını geçemeyen öğrencilerden; yılsonu başarı puanı en az 50 olanlar, bulunduğu sınıfta başarısız oldukları en fazla 3 dersten sorumlu olarak sınıflarını geçer. Ancak alt sınıflar da dâhil toplam 6 dersten fazla başarısız dersi bulunanlar sınıf tekrar eder. Nakil ve geçişler nedeniyle ortaya çıkan sorumlu dersler bu sayıya dâhil edilmez."
Bu şekilde bir yazı var. Buna göre yıl sonu notun 50 üzerindeyse 3 derse kadar zayıf alma hakkın var bu 3 dersi gelecek sene sorumluluk sınavına girerek geçmen lazım ama diyelim ki 11.sınıfsın karne notun 55 3 tane zayıfın var geçen seneden de 4 tane var yani 7 dersten sorumlusun bu şekilde olursa sınıfta tekrarı yaparsın. Bir yıl içinde 3 zayıf hakkı geçmişten kalanlarla birlikte 6 zayıfı geçmemeli. Yıl sonu notun da 50 puanın altındaysa koşulsuz sınıf tekrarı yapacaksın.
Kimya 20 hep karistirdim karistirmasam 50 garantiydi.bn 1 dersten kaldım(biyoloji 39) ama hiç çalışasım gelmiyor
bn soruda en küçüğü istiyormuş bn hep büyükleri hesapladım ve hepsi doğruydu 54 aldım mattanKimya 20 hep karistirdim karistirmasam 50 garantiydi.
9 fen lisesikaçıncı sınıfsın