Asus tuf vg247q1a da bir tane ölü piksel çıktı mavi ekranda gözüküyor sadece Hepsiburada dan aldım iade mi edeyim yoksa garantiye mi vereyim çok rahatsız etmiyor ama sonuçta ölü piksel emin olamadım fotoğraf koydum
edın hocam 1 olu pıksel bı olsa hakkınız sıkıntısız urun almakAsus tuf vg247q1a da bir tane ölü piksel çıktı mavi ekranda gözüküyor sadece Hepsiburada dan aldım iade mi edeyim yoksa garantiye mi vereyim çok rahatsız etmiyor ama sonuçta ölü piksel emin olamadım fotoğraf koydum
Asus tuf vg247q1a da bir tane ölü piksel çıktı mavi ekranda gözüküyor sadece Hepsiburada dan aldım iade mi edeyim yoksa garantiye mi vereyim çok rahatsız etmiyor ama sonuçta ölü piksel emin olamadım fotoğraf koydum
Yaz tatili de bitti bi Monitör alamadık doğru düzgün yaedın hocam 1 olu pıksel bı olsa hakkınız sıkıntısız urun almak
ben olsam ederim hakkınız sıkıntısı monıtor yazın aldıgnız yereMesaj otomatik birleştirildi:
Yaz tatili de bitti bi Monitör alamadık doğru düzgün ya
Fotraftaki ölü piksel dimiİade edebiliyorsan et.
evet.Fotraftaki ölü piksel dimi
Ürün lazımsa eğer başka monitör yoksa kalsın. Boş yere red yemenize gerek yok.Asus tuf vg247q1a da bir tane ölü piksel çıktı mavi ekranda gözüküyor sadece Hepsiburada dan aldım iade mi edeyim yoksa garantiye mi vereyim çok rahatsız etmiyor ama sonuçta ölü piksel emin olamadım fotoğraf koydum
Beni çok rahatsız etmez ama daha fazla yayılır mı onu düşünüyorumÜrün lazımsa eğer başka monitör yoksa kalsın. Boş yere red yemenize gerek yok.
Eğer varsa elinizde monitör iade deneyin. Olmazsa da ölü piksel rahatsız etmeyecek bir konumdaysa kullanmaya devam edin.
O zaman 10 gün sonra falan mı iade etsem diye düşünüyorumBeni çok rahatsız etmez ama daha fazla yayılır mı onu düşünüyorum
O konuda detaylı bilgim yok ama öyle bir şeyi ilk defa duyuyorum.Beni çok rahatsız etmez ama daha fazla yayılır mı onu düşünüyorum