1 tane ölü piksel sıkıntı yaratır mı ?

NOON01

80+
Reaksiyon skoru
22
Asus tuf vg247q1a da bir tane ölü piksel çıktı mavi ekranda gözüküyor sadece Hepsiburada dan aldım iade mi edeyim yoksa garantiye mi vereyim çok rahatsız etmiyor ama sonuçta ölü piksel emin olamadım fotoğraf koydum

Asus tuf vg247q1a da bir tane ölü piksel çıktı mavi ekranda gözüküyor sadece Hepsiburada dan aldım iade mi edeyim yoksa garantiye mi vereyim çok rahatsız etmiyor ama sonuçta ölü piksel emin olamadım fotoğraf koydum
edın hocam 1 olu pıksel bı olsa hakkınız sıkıntısız urun almak

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

edın hocam 1 olu pıksel bı olsa hakkınız sıkıntısız urun almak
Yaz tatili de bitti bi Monitör alamadık doğru düzgün ya

Ekler

• IMG_20240821_140648.jpg
    IMG_20240821_140648.jpg
    1.1 MB · Hit: 148
Sorun yaratmaz normalde ama ben çok rahatsız olurum böyle şeylerden direkt iade ederim

Ürün lazımsa eğer başka monitör yoksa kalsın. Boş yere red yemenize gerek yok.

Eğer varsa elinizde monitör iade deneyin. Olmazsa da ölü piksel rahatsız etmeyecek bir konumdaysa kullanmaya devam edin.

Ürün lazımsa eğer başka monitör yoksa kalsın. Boş yere red yemenize gerek yok.

Eğer varsa elinizde monitör iade deneyin. Olmazsa da ölü piksel rahatsız etmeyecek bir konumdaysa kullanmaya devam edin.
Beni çok rahatsız etmez ama daha fazla yayılır mı onu düşünüyorum

Sadece mavi ekran da mı gözüküyor ? Ozaman sıkışmış piksel oluyor , düzeltmenin yolları var araştırabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,423
Üyeler
184,625
Son üye
asertyunun laneti
Geri