https://www.epey.com/sabit-disk/kioxia-exceria-g2.htmldram olursa iyi olur teşekkürler sadece oyun oynuyorum
Bunu alma Kioxia'ların (eski adıyla Toshiba) 2-3 yıl içerisinde sağlığı bitiyor
5 sene kullanan arkadaşım var sağlığı 83 sürekli yüke girerse tabii sağlığı biter FP bir şey istediği için g2 önerdim yoksa senin önerdiklerin daha iyi evet.Kingston Renegade
Kingston KC300
Xpg Gammix Blade S70
Corsair MP600 PRO NH
Valla agacan sürekli veri yazarsa sağlığı hızlı biter oyunlarda yüksek depolama isteyen şeyler olduğundan sürekli sil yeniden yükle sil yeniden yükle olacağından Kioxia'nın dayanacağını sanmıyom valla ama sadece fotoğrafıydı office uygulamalarıydı google gir çık yapmasıydı olursa 10 yıl bile dayanır tabii5 sene kullanan arkadaşım var sağlığı 83 sürekli yüke girerse tabii sağlığı biter FP bir şey istediği için g2 önerdim yoksa senin önerdiklerin daha iyi evet.
aynen öyle benim arkadaş ta zaten pek sil yükle dosya aktarımı falan yapmıyordu ondan dolayı çok dayandı.Valla agacan sürekli veri yazarsa sağlığı hızlı biter oyunlarda yüksek depolama isteyen şeyler olduğundna sürekli sil yeniden yükle sil yeniden yükle dayanacağını sanmıyom valla ama sadece fotoğrafıydı office uygulamalarıydı google gir çık yapmasıydı olursa 10 yıl bile dayanır tabii
hocam daha uygunları var mıdır bunlarınKingston Renegade
Kingston KC300
Xpg Gammix Blade S70
Corsair MP600 PRO NH