Neler Yeni

1 TB HDD Mİ 480GB SSD Mİ?

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Arkadaşlar şuanda 500gb m2 ssd takılı ve artık yetmiyor. Sizce genel kullanım için hangisi mantıklı olur? Biraz bakındım artık bu zamanda hdd çok yavaş kalıyor diyorlar. Kullanım amacım genel kullanım. Program vs. kullandığım için 500 gb yetmiyor ve oyunlarında depolamasıda baya bir arttı artık. Sizce hangisi mantıklı olur? SSD önerenler ise hangi ssd yi önerir? Bütçe max 600

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar şuanda 500gb m2 ssd takılı ve artık yetmiyor. Sizce genel kullanım için hangisi mantıklı olur? Biraz bakındım artık bu zamanda hdd çok yavaş kalıyor diyorlar. Kullanım amacım genel kullanım. Program vs. kullandığım için 500 gb yetmiyor ve oyunlarında depolamasıda baya bir arttı artık. Sizce hangisi mantıklı olur? SSD önerenler ise hangi ssd yi önerir? Bütçe max 600
Bana hala 1tb hdd çok mantıklı geliyor Ağır oyunlar için

Son düzenleme:

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
WD nin 1tb hdd sini kullanıyorum. Eskiden cs dust 2 girince ilk başta bir tık yavaş giriyordu ama sonra 2. Ele başladığımızda hızlı açılıyordu.

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Yusuf Eroğlu
Bence SSD iyidir. ha illa çok fazla oyun oynayan biriysen ve sil yükle yapmıyorsan hdd mantıklı.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
2012’den beri full ssd kullanıyorum, arşiv yapmıyorsanız, ssd harici almayın, aldırmayın.

TİTAN.

80+ Platinum
1 tbb hdd

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
İsmaiL
İlgilendiği Kategoriler
İşlemciler ve ekran kartları
Instagram
@l_smai_l
Steam
1235169862
Twitter
l_hsmail
Discord
https://discord.gg/uTxNZ9JK4p
Kanka SSD al bütçen artıkşa Sata SSd alırsın oyunlar için

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence SSD iyidir. ha illa çok fazla oyun oynayan biriysen ve sil yükle yapmıyorsan hdd mantıklı.
yok hocam çok çeşit oyun oynamıyorum arada sırada canım sıkılınca yüklüyorum. Adobe uygulamaları html ve edit gibi şeylerle uğraştığım için depolama az kalıyor. Ve 1tb olması kendine çekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka SSD al bütçen artıkşa Sata SSd alırsın oyunlar için
şuan m2 ssd takılı 500gb onun yanına alacağım.

2012’den beri full ssd kullanıyorum, arşiv yapmıyorsanız, ssd harici almayın, aldırmayın.
arşivle pek işim yok hocam dediğim gibi genel kullanım için kullanacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
İsmaiL
İlgilendiği Kategoriler
İşlemciler ve ekran kartları
Instagram
@l_smai_l
Steam
1235169862
Twitter
l_hsmail
Discord
https://discord.gg/uTxNZ9JK4p
yok hocam çok çeşit oyun oynamıyorum arada sırada canım sıkılınca yüklüyorum. Adobe uygulamaları html ve edit gibi şeylerle uğraştığım için depolama az kalıyor. Ve 1tb olması kendine çekiyor

şuan m2 ssd takılı 500gb onun yanına alacağım.

arşivle pek işim yok hocam dediğim gibi genel kullanım için kullanacağım.
uğraştığın uygulamalar Hdd ile seni çok uğraştırmaz mı knka ? hala ben ssd diyorum yinede sen bilirsin

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
İsmaiL