- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam.p3 plus
Teşekkürler hocam.p3 plus
Eğer sana biri DRAM'li bir ssd öneriyorsa bil ki SSD konusunda bildiği sadece sağdan soldan duyduklarını aktarıyor ki bu yanlış bilgi. Senin dram'li bir ssd'ye ihtiyacın yok dolayısıyla fazla para vermene gerek yok. Soruna gelecek olursak eğer yakın zamanda gen4 özellikli bir anakart'a geçmeyi düşünmüyorsan yine uygun fiyata 2000 TL altında gen3 1tb ssd alabilirsin. Gen4 olanlar dramsiz 2100 TL kampanyalı bulabilirsin. İncehesap her cuma kampanyasından bu fiyatlara bulabilirsin.Merhaba geçenlerde konu açmıştım fakat kafama bi kaç soru takıldı B450M K U II anakartım var sanırım gen3 m2 ssd destekliyor gen3 mü alayım yoksa gen4 mü ve önerdiğiniz 1tb m2 ssd varsa bekliyorum.
Hocam acelem var cumayı bekleyemem ama dediğiniz gibi yapabilirimEğer sana biri DRAM'li bir ssd öneriyorsa bil ki SSD konusunda bildiği sadece sağdan soldan duyduklarını aktarıyor ki bu yanlış bilgi. Senin dram'li bir ssd'ye ihtiyacın yok dolayısıyla fazla para vermene gerek yok. Soruna gelecek olursak eğer yakın zamanda gen4 özellikli bir anakart'a geçmeyi düşünmüyorsan yine uygun fiyata 2000 TL altında gen3 1tb ssd alabilirsin. Gen4 olanlar dramsiz 2100 TL kampanyalı bulabilirsin. İncehesap her cuma kampanyasından bu fiyatlara bulabilirsin.